The Orange Tree mangel på næringsstoffer

March 20

The Orange Tree mangel på næringsstoffer


Appelsintrær er tunge produsenter og krever mange næringsstoffer. Mangel på de riktige næringsstoffene fører til en rekke problemer, inkludert treg eller forkrøplet vekst, og en liten eller tapt avling. Appelsintrær trenger regelmessig gjødsling for å holde seg frisk og produsere en stor avling. Gjødsle dem i god tid før våren vekst.

Nutrient Storage

Orange trær lagre næringsstoffer opp for våren vekst og fruktproduksjon i stedet for å bruke dem med en gang. Etter den tid treet begynner å vokse og bladde ut på våren, er det for sent å ta opp alle de næringsstoffene den trenger for at årets vekst. Gjødselen det er behov for full avling må gis i løpet av før våren, sommeren og høsten. En mangel på næringsstoffer dukker opp i løpet av våren med mindre vekst, færre blader og en mindre avling av frukt.

Vekst

Mens et appelsintre er ung, må det nok av næringsstoffer for å vokse til modenhet. Uten den rette kombinasjonen av næringsstoffer, det vokser saktere og kan også bli hemmet og aldri vokse skikkelig. Siden appelsintrær ikke produsere frukt inntil moden, langsom vekst på grunn av mangel på næringsstoffer forsinker fruktproduksjon med flere år. I modne trær, mangel på skikkelig næringsstoffer resulterer også i lavere våren vekst, noe som også reduserer fruktproduksjon.

bleksot

Gul vene bleksot er en lidelse der en del av bladet, vanligvis langs årer, blir gul. Dette svekker treet ved å redusere dens evne til å behandle sollys. Gul vene klorose har en rekke årsaker, hvorav den ene er en mangel på nitrogen. Mangler nitrogen nødvendig for forsvarlig helse, vil treet ikke produsere mye frukt og blir utsatt for skadedyr, sykdom og andre lidelser.

frukt Split

Som bleksot, har frukt delt en rekke årsaker. Mangel på næringsstoffer eller riktig gjødsling fører til at appelsiner å sprekke før klar til innhøsting. Dette resulterer i tap av hele avlingen. Riktige næringsstoffer må være til stede ved starten av frukt utvikling for å hindre splitting. En mangel på kalium bidrar særlig til problemet. Et tre uten nok kalium produserer frukt med tynn hud. Denne tynne huden deler seg enkelt åpne hvis treet opplever noe stress nærheten av innhøstingen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com