Rose Tre Fakta

April 1

Rose Tre Fakta


En rose treet er en uttalelse tillegg til eventuelle plenen eller hagen. Evnen til å vokse en rose busk inn i et tre form viser de fantastiske tingene som hagearbeid kan oppnå. Rose trær er også kjent som standard roser. En blanding av pode og opplæring skaper rose treet. Rose trær er fargerike, små og er et perfekt tillegg til ethvert landskapsplan.

Utseende

The rose treet er et lite tre, vanligvis ikke mer enn fem fot høy, som er formet som en Topiary busk. Rosene vokser fra toppen av treet. Noen steg trær har to lag med roser, en nær bunnen av bagasjerommet og en på toppen av bagasjerommet. Stammen på treet er svært tynn, vanligvis ikke mer enn 1 eller 2 inches tykke. Nesten hvilken som helst farge av rose kan vokse fra rosetrær, fordi mange forskjellige varianter av roser kan formes til rosetrær. Vanligste fargene er hvit, rød og rosa.

Utvikling

Utviklingen av en rose treet tar flere år med nitid trening og beskjæring. Flere forskjellige rosebusker er podet på stammen av en rose, som brukes som stammen av treet. Den pode Prosessen er ganske vanskelig, og mange problemer oppstå på grunn av den uvanlige form av treet.

Omsorg

Care for rosen treet er litt vanskelig på grunn av uvanlig form. Treet basen er vanligvis ikke er sterk nok til å tåle vekten av treet og må satses for å legge til ekstra støtte. Hyppig beskjæring er også nødvendig for å holde rosene i treet form som er ønsket. Hvis lov til å vokse naturlig, vil rose treet gradvis tilbake til bush form. Beskjæring er gjort som om bush delen av treet ble hviler på bakken. Trim noen stilker som vokser ut av ønsket sirkulær form. Stokk bør pakkes i vinter for å hindre frysing.

Bruker

The rose treet brukes til en rekke landskaps formål. Den kan brukes som et bakteppe for mindre anlegg eller brukes til linje en hage seng alene. The rose treet kan også stå alene i midten av verftet. Flere steg trær gjør en interessant ordning plantet i en topiary hage eller andre store hagen.

Klima

The rose treet kan vokse i samme klima som vanlig rosebusker. Amerikanske hardførhet soner 4 til 9 er de ideelle vekstsoner for rosen treet på grunn av mildere vintre. Harde vintre kan fryse anlegget, forårsaker dieback eller død av hele treet. Treet foretrekker full til delvis sollys og er veldig tørke tolerant.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com