Slik Dekorer et hus med trapper

April 3

Slik Dekorer et hus med trapper


Mer enn bare å gi en exit og inngang punktet mellom etasjene, trapper legge til et nivå av eleganse og raffinement til et hjem. I stedet for å gi dem muligheten til å eksistere som bare overgangs mellomrom i hjemmet ditt, kan du bruke dem som en dramatisk samlingspunkt for å demonstrere design øyet. De er en sterk sted å introdusere rommets dekorere tema, fra tradisjonelle til moderne. Hvis din hjemme har trapper, bør du vurdere en av mange dekorere muligheter til skikkelig søkelys denne funksjonen.

Bruksanvisning

1 Refinish trappen for å gjenopprette sin skjønnhet. La håndverk tale for seg selv ved å male eller flekker trapp slik at den ser ny. Før maling eller beising, forberede overflaten av stigerørene og spindler med en palme slipemaskin og fin-sandpapir.

2 Male trapp veggene for å legge til farge og interesse for dette området. Maleri langs trapp veggen vil trekke øyet opp og gjør dette området til et samlingspunkt. Bruk en levende aksentfarge å bygge bro fargepaletten mellom topp og bunn etasjer.

3 Dekk trinnene i trappen med et teppe løper. Trapper er områder med stor trafikk. Legging et dekorativt teppe løper langs trinnene vil ikke bare trekke øyet til dette designelement, vil det absorbere effekten av gjentatt bruk, bevare trappen fra slitasje i årene som kommer.

4 Bruk belysning langs trappen for å søkelys denne arkitektoniske funksjonen. Felles belysning alternativer for dette området er vegg sconces, som er installert langs trapp veggen mens belysning banen. Lamper, som for eksempel hengelamper og lysekroner, er også dekorative muligheter som vil lyse opp trapper.

5 Hang kunstverk langs trapp vegger for å definere dette området. Dette er det perfekte stedet å henge favoritt familiebilder som gjør rommet føles varmt og innbydende. I stedet for familiebilder, henger kunstverk som koordinerer med ditt hjem innredning. Speil er et annet alternativ som vil gjøre rommet føles større ved å reflektere veggene og skape en illusjon av bredde.

6 Showcase sesongens dekorasjoner langs Bannister og spindler. For eksempel, i vinter, streng eviggrønn krans langs rekkverk. Pakk streng lysene langs spindler, eller plassere en dekorativ matte ved foten av trappen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com