Hvordan bygge en fontene i en bøtte

March 25

Hvordan bygge en fontene i en bøtte


Fountains lage en attraktiv og naturlig utseende midtpunkt i en hage eller plen setting. Hage fontener skape en følelse av fred og ro, og er en flott plass rundt for å underholde gjestene. Du kan kjøpe allerede gjort fontener, men de koster mye penger og kan være komplisert å vedlikeholde. Opprette en fontene i en bøtte er en rimelig og enkel måte å få denne fantastiske funksjonen i din hage. Og, siden du bygget det, du forstår hvordan det fungerer og kan lett fikse det hvis noe går galt.

Bruksanvisning

1 Velg størrelsen på bøtta. Du kan bruke en hvilken som helst størrelse du ønsker, men en 5-gallon bøtte er den mest brukte.

2 Bestem størrelsen på pumpen som du trenger. Størrelsen på bøtte som du bruker vil avgjøre hva størrelsen på pumpen du trenger. Du kan få gode råd om riktig pumpestørrelsen ved å snakke med en ansatt på et kjæledyr eller akvarium butikk. Jo større pumpe, jo dyrere det er; Prisene vanligvis varierer mellom $ 20 til $ 80.

3 Velg en plassering for fontene. Du trenger et sted som er i nærheten av en strømkilde fordi pumpen krever strøm til å kjøre.

4 Grav et hull i bakken på ønsket sted og plassere bøtte inne.

5 Bor hull i bøtte lokk. Dette er for at vannet skal renne ned igjen for å komme til pumpen for fontenen effekt.

6 Plasser pumpen på bunnen av bøtta, vedlagt i strømpebukse. Den strømpebukse fungere som et filter og vil bidra til å hindre at pumpen tilstopping. Vei pumpen ned med noe tungt som en stein, som de suger kopper på pumpene kan komme opp lett og føre til at fontenen slutter å fungere som den skal. Kontroller at strømledningen til bøtte strømmer opp gjennom lokket (du må kanskje koble fra ledningen og mate den ned bakover for å få en koblet til pumpen). Ikke koble den inn ennå. Sett pumpen for ønsket innstilling, avhengig av hvor mye vann du ønsker å skyte ut toppen - en vedlikeholdslading, solid flyt eller eksplosjon.

7 Fest svart slangen til pumpen. La lengden på slangen lenge før du vet hvor lenge du trenger det for å være.

8. Fyll bøtte med vann og kjøre rør opp gjennom et av hullene i lokket. Sett lokket på bøtta sikkert.

9 Dekk bøtte toppen med det dekorative ting du ønsker. Hvis du planlegger å ha et element som en vannkanne eller blomsterpotte som fontene funksjonen på toppen, kjører slangen opp gjennom elementet, og deretter dekke de andre utsatte steder på bøtte toppen med steiner. Sørg for at steinene er store nok til at vann kan renne lett gjennom dem. Fontenen er avhengig av den stadige tilførsel av vann gjennom steinene.

10 Kjør slange opp gjennom hva dekorative ting du ønsker. Kutt slangelengde en tomme eller så over toppen slik at den ikke blir utsatt, men likevel nær toppen.

11 Koble pumpen til den elektriske kilden. Du kan skjule ledningen med steiner eller begrave den litt, men pass på å ikke grave eller sette den på tvers av en bereist området slik at det ikke er en sikkerhetsrisiko.

Hint

  • Du kan velge hvilken som helst type element for å gjøre en fontene ut av - prøv en blomsterpotte, vannkanne eller flaske.
  • Vær forsiktig når du arbeider med strøm og vann. Sørg alltid for at uttak er jordet.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com