Hvordan å henge en dør med ujevne gulv

February 28

Hvordan å henge en dør med ujevne gulv


Installere en dør vanligvis krever bare at du skyver den inn i veggåpningen og spikre den på plass. Men som med alle hjem forbedringsprosjekter, problemer noen ganger oppstå. Det ene er et ujevnt gulv, som hindrer karmen glir på plass og tillater ikke at døren for å åpne og lukke seg fritt. Løsningen er å måle og trimme dørstokker før du henger døren. Fremgangsmåten er ikke komplisert, men krever svært nøyaktige målinger.

Bruksanvisning

En strekke et målebånd fra den ene siden av døråpningen til den andre og merk målingen. Finn en 2-av-fire-tommers bord som er omtrent den samme lengde, eller kuttet en til riktig lengde ved hjelp av en hånd sag.

2 Snu styret på sin side og plassere et nivå på toppen av det. Tape nivået fast til styret slik at den ikke vil falle av.

3 Sett brettet på gulvet inne i åpningen for døren. Se på toppen av nivået for å finne luftboblen, som vil fokusere når det er enda. Sett inn en tre mellomlegg under én ende av brettet til luftboblen sentre.

4 Plasser et målebånd i bunnen av brettet like over mellomlegg og måle ned til gulvet. Skriv ned målingen, som angir hvor mye du må trimme døren jamb side.

5 Sett brettet og nivå til side og legge tredør ramme på bakken. Finn den siden som vil være på motsatt side av en hvor du hadde mellomlegg og måle opp riktig avstand for å klippe det, for å markere stedet med en blyant. Ta på vernebriller og kutt langs blyantstrek ved hjelp av en elektrisk sag.

6 Plukk opp døren og sett den inn i døråpningen, spør en annen person til å holde den på plass. Se på siden av døren med hengslene og sett tre shims inn i det, å trykke på dem med en hammer. Sett inn minst to til tre shims nedover siden og gjenta på motsatt side plassere mellomlegg på tilsvarende steder.

7 Åpne døren og ser på jamb langs siden med hengslene. Sett inn en 8d behandling spiker på plasseringen av hver mellomlegg slik at de trenge inn i karmen og den underliggende mellomlegg. Gjenta prosessen rundt omkretsen av dørkarmen.

8. Skjær av mellomlegg med overflaten av dørkarmen eller forming, ved hjelp av et verktøy kniv.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com