Kjemikaliene som trengs for Intex Pools

April 25

Kjemikaliene som trengs for Intex Pools


Intex over bakken bassenger trenger kjemikalier for å behandle vannet før det er trygt å bade. De samme kjemikaliene som behandler andre over bakken bassenger og i bakken bassenger vil behandle en Intex basseng uten problemer. Kjemikaliene som trengs vil balansere pH i vannet for å gi en komfortabel bading miljø som er fritt for bakterier og andre skadelige forurensninger.

alkalitet

Alkaliniteten av vannet bestemmer vannets evne til å tåle svingninger i pH-verdien. Det er en ekstra sikkerhet for pH-nivået når små mengder av syrer eller alkaliske komme inn i bassenget - som fra korte regnbyger eller erstatte vann. Alkaliteten, målt i deler per million (ppm), bør være mellom 80 og 150. Med en lavere alkalitet, pH-verdien kan avta raskt, slik at vannet blir sur og korrosiv. Hvis alkalitet er for høy, er vanskelig å regulere pH, vil vannet bli uklar, og skalaen vil bygge seg opp på veggene. Hev alkalitet med baking soda eller soda ash, eller redusere den med saltsyre.

pH

PH vil påvirke alle andre kjemiske i bassenget og bør forbli mellom 07.02 til 07.08 for optimal funksjon. Denne serien er svakt alkalisk, men er den mest komfortable for bading og lar klor for å fungere best. Når pH er for lav vannet er surt og vil irritere svømmere øyne og hud samt raskt redusere alkalitet.

Når pH-verdien er for høy, er grumset vann, begynner skala for å danne på veggene og klor ikke vil sterilisere så effektivt. Heve pH ved å tilsette natriumkarbonat eller redusere den med saltsyre. Husk at disse kjemikaliene vil også påvirke alkaliniteten av vannet.

klor

Klor er det mest brukte kjemiske for desinfisering av bassengvannet. Pakket klor er rimelig og relativt enkelt å legge til vannet. Pakket klor er tilgjengelig i Puck, pulver, væsker, pinner og tabletter og inneholder cyanuric syre for å stabilisere klor. Denne syren forsinker fordampningen av klor, slik at det å arbeide lenger ved desinfiserende bassenget. Holde et restklornivå på mellom 1 og 3 ppm for å opprettholde et sikkert nivå av sanitære forhold i vannet.

Sjokk

Støt bassenget med en granulert form for klor for å heve nivået raskt og brenne av eventuelle gjenværende forurensninger i vannet. Du bør sjokk etter kraftig regnvær, bassengfester, gjentatt økt bruk eller når vannet ser skyet. En vanlig ukentlig sjokk vil bidra til å opprettholde en ren og renset bassenget og spare penger på klor ved å holde i forkant av eventuelle store vekster av alger eller bakterier.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com