Kan Roses Live in the Desert?

April 24

Kan Roses Live in the Desert?


Roser kan være usedvanlig vakre planter, som er nok derfor de ikke får nok kreditt for også å være ganske tøffe planter. De tåler kulde, og de kan trives i ørkenklima. Nøkkelen til voksende roser i ørkenen er å velge riktig utvalg for ditt område.

rose Typer

Ifølge University of Nevada Cooperative Extension, Reno, kan du bare plante to typer roser, container og bare-rot, på visse tider av året. Plant container roser når som helst unntatt i sommervarmen og plante bare-rot roser mellom desember og februar. Extension anbefaler også at gartnere velge bare Grade No. 1 roser, som kommer med minst tre stokker, hver 14 til 18 inches lang. I tillegg Arizona landskapsarkitekt Linda Strader anbefaler mørkere-fargede roser og Floribunda roser, som utfører bedre enn te roser.

sollys

Roses trenger minst seks timer med sollys per dag. Dette kan virke som en enkel sak i ørkenen, men ørkensolen er, selvfølgelig, mye sterkere enn solen overalt ellers så steg plassering i hagen er veldig viktig. Roser dyrket i ørkenen skulle få masse morgensol og skygge fra ettermiddagssolen under den varmeste delen av dagen. Generelt bør østsiden av en bygning gi beskyttelse roser trenger i ørkenen og samtidig sikre at de får all sollys de trenger.

Vann

Roser er ikke innfødt til ørkenen, noe som betyr at de krever mer vann enn planter som er innfødt til tørre klima. Roser vil ikke gjøre en passende tillegg til xeriscape hage. Ifølge Strader, må du vanne dem dypt tre ganger per uke i sommer, to til tre ganger per uke i høst og en gang i uken om vinteren til en dybde på 3 føtter. Som kan legge opp til ganske mye vann, så sørg for at du mulch plantene godt for å sikre at så mye fuktighet som mulig forblir rundt røttene. Dryppvanning eller i det minste vanning direkte på røttene er anbefalt for roser, som vann på bladverket er årsaken til mange rose sykdommer og problemer. The University of Nevada Extension anbefaler en 3-tommers lag av mulch brukt i februar og på nytt i juni.

Gjødsel

Gjødsel er svært viktig for ørkenroser fordi jordkvalitet i ørkenen er ofte svært dårlig med liten næringsverdi. Før planting roser, er det best å ta kontakt med en agent på din lokale fylke forlengelse kontor for å diskutere jordkvalitet i ditt område og som supplerende næringsstoffer du sannsynligvis nødt til å levere. En jord test, selvfølgelig, vil også gi deg den samme informasjonen. Du må kanskje gjødsle rosene i ørkenen hver måned fra februar til juni og på halv styrke fra juni til august.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com