Hvordan å dekorere med skrå tak linjer i soverom

January 27

Organisering og riktig fargevalg er nøkkelen til å dekorere et soverom med skråtak. Skråtak kan gjøre et rom vises mindre enn den faktiske opptakene. Mens helningen på taket tar bort fra selve plass, gir det nederste området god arbeidsplass. Selve innredningen av rommet avhenger alltid av eierens smak og preferanser, men å følge visse trinn og forslag kan maksimere bruk og utseende av rommet ditt.

Bruksanvisning

1 male taket og veggene i samme farge. Velg en lys farge eller hvit maling for tak og vegger. Blandings vil minimere forekomsten av skråningen og lysere farger vil gi rommet et større utseende.

2 Legg speil eller speilfliser til skrånende område. Refleksjonen av speilene hjelper til å skjule det faktum at veggene blir mindre etter hvert som de går opp. Legg til en rad med store speil fliser på hver side av rommet eller sikkert henge store speil rett overfor hverandre.

3 Sentral sengen. Sengen er vanligvis den største møbel i et soverom. Plasser sengen slik at det er direkte under punkt i taket.

4 Bruk kort, lang møbler. Jo kortere møbler, nærmere skrå vegg det vil passe.

5 Hang små eller mellom bilder på det punktet på veggen der skråningen ender. Det skaper oppmerksomhet nedover bort fra skråningen.

Hint

  • Hvis rommet er smal, velger små eller delikate møbler for å hindre en rotete utseende.
  • Sikre bilder eller speil på både toppen og bunnen når hang i en skråning. De skal henge på veggen og være lett bumped av veggen hvis venstre unbolted på bunnen.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com