Interiør Ideer for bad design

March 23

Interiør Ideer for bad design


Ta deg tid til å dekorere badet betaler mange utbytte i form av ditt hjem potensiell verdi, men også på et personlig nivå. En godt innredet bad lar potensielle kjøpere for ditt hjem for å se på badet i et annet lys. Det hjelper dem også til å forestille seg hva de kan gjøre i det rommet. Men selv om du ikke har planer om å selge hjemmet ditt, redoing badet ditt kan du uttrykke din kreativitet i denne ofte brukt plass.

Håndkle ottomanske eller Bench

En ottomanske eller benk med lokk gir deg ikke bare ekstra sitteplasser på badet, men også et sted å oppbevare din håndklær. Se etter benker som har et hengslet lokk til å lagre håndklær inne. Hvis du leter etter et stykke av mer tradisjonelle møbler som en ottomansk, sørg for å se etter en med stoff som ville bli betraktet som brukbare både innendørs og utendørs, for eksempel lerret, hvis du er bekymret for mengden av fuktighet putene vil bli utsatt for. I tillegg kan en ottomanske ikke har ekstra lagringsplass innebygget i den. Men du kan fortsatt legge noen ekstra håndklær på toppen av det for både den praktiske og dekorative appell.

Fontene

I store bad hvor du har litt mer plass til å leke seg med dine dekorere ideer, eksisterer luksus for deg å innlemme et større stykke inn i dekorere ordningen, for eksempel en frittstående fontene. Disse typer elementer minner om inventar du ser i terapeutiske badehus i Europa. Mens de tjener en funksjon i disse rommene, kan du velge en fontene som kanskje ikke tjener noen andre enn skjønnhet funksjon. Men hvis du er hendig med avløp, kan en vegg fontenen plassert ved siden av badekar tjene som vann kran. I tillegg kan de utskjæringer som vanligvis kommer på disse typer inventar forbedre dine dekorere temaer, slik at du kan få inn dekorative elementer så forskjellige som Bacchus vin gud eller dronningen av alvene til badet.

Hengende Vegg Vaser

Hengende blomstervaser på badet takler en av de viktigste problemene med bad dekorere --- mangel på plass, spesielt i halv-bad. I små bad, er gulvet og counter plass på en premie, som etterlater lite rom for dekorative elementer. Det fine med hengende vaser er at de ikke tar opp gulvet eller counter plass. Å arbeide med disse dekorative elementer, fester vaser til badet veggen. Noen av dem er ganske smal i konstruksjonen, slik at du kan henge dem ved siden av en lysbryter eller over badekar. Avhengig av dine tidsbegrensninger og dekorere budsjett, fylle dem med silke eller friske blomster som matcher ditt baderoms farger og dekorere motiv.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com