Hvordan Design en Nursery Pink & Brown

May 18

Hvordan Design en Nursery Pink & Brown


Utforme en barnehage er et spennende prosjekt; du vil den skal være perfekt for den nye ankomst. Rosa og brunt er blitt et stadig vanligere fargevalg for barnehager. Myk, støvete rosa gir en feminin touch til jordnær, kjønnsnøytrale brun. På grunn av tilpasning av dette fargevalget, er det egnet for alle aldre, så det er ikke nødvendig å fullstendig pusse opp når barnesengen gir plass til en seng som barnet vokser.

Bruksanvisning

1 Male veggene i myke, støvete rosa fargetoner. For ekstra tekstur og interesse, kan du bruke en stripe maling teknikk for å veksle rosa og brun på veggene. Alternativt kan du bruke en svært lys, myk nyanse av brun på veggene for en mer nøytral bakgrunn, og innføre rosa og brunt med tilbehør og myke møbler.

2 Bruk tregulv. En lys tre som furu vil skape en lys, luftig atmosfære, mens en mørkere tre som mørk eik vil skape en mer dramatisk effekt. Tregulv fungerer godt for et barnerommet fordi det er så lett å rengjøre - en viktig faktor i en barnehage.

3 Paint lister og treverk hvit å løfte fargevalget og lage et rent, friskt utseende. Flekke lister og treverk med en brun beis for en mer rustikk følelse. Male møblene hvite eller la det med en naturlig tre finish, avhengig av ønsket ferdige effekt.

4 Stencil rosa motiver på hvit møbler eller legge rosa skuff trekker og håndtak til tremøbler. Dette kombinerer virkelig to farger; hvis du bruker hvitmalte møbler, knytter det hvite inn i fargevalget. Bruk samme motiv, slik som sommerfugler, blomster, stjerner eller enkle sirkler, i hele rommet.

5 Legg selvklebende veggmalerier på veggene eller sjablong ditt valgte motiv i tilfeldige grupperinger rundt i rommet. Brev som stave ut barnets navn på veggen over sengen gjør det til en ganske samlingspunkt.

6 Hang en brun blackout blind på vinduet for å sikre dagslys ikke forstyrrer dagtid naps. Myke opp utseendet med en myk rosa stoff som tyll eller gossamer drapert rundt en gardin stang og brusende ned til gulvet på hver side av vinduet.

7 Kle barneseng med rosa og brunt sengetøy, og legge til en rosa og en brun teddy å ønske velkommen nye ankomst.

8 Avslutt med et par rosa og brunt tilbehør. Hvis du har en stol for sykepleie, legge en myk rosa pute. Heng kunstverk på veggene med rosa og brune farger, eller lage din egen ved å lage en collage av baby tilbehør på en rosa og brun bakgrunn.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com