Hvordan Grow Bjørnebær i Pots

August 9

Hvordan Grow Bjørnebær i Pots


Hvis du elsker smaken av bjørnebær, men har ikke plass til å vokse dem i ditt hjem landskapet, kan container hagearbeid være svaret på problemet. Økende bjørnebær i en pott er enkel, og den rike grønt løvverk kan gjøre en flott tillegg til din beholder hage. Sun-kjærlig stauder, potte bjørnebær vokser best når den er plassert i en full-søn plassering som mottar mellom seks og åtte timer sollys per dag.

Bruksanvisning

1 Velg og forberede en stor plante beholder som kan komfortabelt innkvartere røttene av din blackberry planter; vanligvis en 24-tommers med 18-tommers potten vil være nok. Se etter en pott som har minst fire 1/4-tommers dreneringshull i bunnen; bore flere dreneringshull, om nødvendig. Mål bunnen av potten med et målebånd og skjær et trådnett til disse dimensjonene. Plasser trådnett i bunnen av potten. Dekk trådnett med en 2-tommers lag av landskaps grus for å forhindre den voksende medium fra å bli vasket bort med hver vanning.

2 Bland sammen like deler torv mose, grov byggmester sand og perlite å skape en rik, godt drenerende voksende medium for dine bjørnebær. Tilsett nok av vekstmedium til bunnen av potten for å tillate at bjørnebær å bli plantet på samme nivå som de ble plantet i sin planteskole beholderen.

3 Hold din Blackberry anlegget i midten av din forberedt potten. Tilsett nok av vekstmediet til potten for å fylle den til det ønskede nivå. Bruk hendene til firmaet ned overflaten av jorda rundt planten.

4 Vann dine bjørnebær etter planting for å grundig fukte den voksende medium. Slutt å vanne når vannet begynner å dryppe fra dreneringshull. Fortsett å vanne dine bjørnebær flere ganger i uken, eller så ofte som nødvendig for å holde den voksende medium konsekvent fuktig.

5 Vent å gjødsle potte bjørnebær før de produserer ny vekst. Bruk en gjødsel som er spesielt utviklet for container hagearbeid. Påfør gjødsel i henhold til pakken for best resultat.

6 Beskjær din potteblackberry anlegget på sensommeren eller tidlig høst for å fremme sterk vekst i neste vekstsesong. Bruk skjerpet og steriliserte beskjæringssakser å kutte alle, men de fire sterkeste Blackberry canes ned til overflaten av den voksende medium.

Hint

  • Tilveie bær planter med et gitter eller en annen støtte for å hindre dem fra viltvoksende på bakken.
  • Bjørnebær kan vokse i leire, metall, plast eller tre planting beholdere. Når du velger en pott for bjørnebær, husk at metall og plast containere tendens til å bevare fuktighet bedre enn potter laget av leire eller tre.
  • Bygg en vokse boks, for å passe nøyaktig tilgjengelige plassen, for å etablere en berry patch - og produsere mange flere bær.
  • Selv under ideelle vekstforhold, kan container-vokst bjørnebær planter ikke produserer så mange bjørnebær som sin hage dyrket kolleger.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com