Møbler Refinishing Verktøy

May 23

Møbler Refinishing Verktøy


Kjøpe nye møbler kan være en svært kostbar forsøke, så mange huseiere velger å Refinish skap, pulter, bord og andre gamle møbler. En lakkering prosjekt kan spare penger, men må gjøres nøye og med riktig verktøy, eller du kan skade utseendet på møblene. Riktig rengjøring, forberedelse og etterbehandling kan få din gamle møbler ser nytt igjen.

Safety Tools

For noen gjør-det-selv-prosjekt, bør en arbeidstaker første bekymring alltid være sikkerhet. Gummihansker vil beskytte arbeiderens hender fra kjemikalier som voks stripper, sure rengjøringsmidler og ny finish. Vernebriller vil gjøre det samme for øynene. Arbeidere kan også bruke åndedrettsvern eller masker, spesielt hvis de jobber i et trangt rom, for å unngå å puste i sterke eller giftig røyk fra de kjemiske produkter.

Rengjøring Verktøy

Over tid kan oljer fra menneskelig hud, voks fra mål, skitt, skitt og andre forurensninger bygge opp på møbler overflate. Disse forurensninger vil ødelegge den måten den nye finish vil holde seg til møbler. Derfor er første skritt i lakkeringsprosessen er å fjerne disse forurensninger. Rengjøring av et gammelt møbel og fjerne den forrige finishen er lik stripping maling fra en overflate. Det hele starter med en god rengjøring med børster eller filler og varmt vann. Deretter bruker arbeideren lavgradig stålull for å fjerne bygget opp voks eller finish. Til slutt vil pensler og en god kvalitet tre eller maling stripper bistå arbeidstaker i å fjerne gamle forurensninger, frigjør overflaten for nye applikasjoner.

forberedelse Verktøy

Når overflaten er ren, det må være forberedt på å motta den nye finish. På dette trinnet, inspiserer arbeideren overflaten for eventuelle hull, riper eller andre skader. Han kan benytte tre fyllstoffer og en sparkel for å korrigere skader på overflaten. Det viktigste verktøyet som brukes i forberedelsesstadiet er sandpapir. De fleste arbeidstakere vil sand overflaten flere ganger, og starter med en grov grus og arbeide ned i de finere grits. Den sandpapir gjør møblene overflate klebrig og mer aksepterende finish som kommer.

For store, flate områder av møbler, kan en arbeidstaker også bruke en pussekloss, som kan dekke et stort område raskere og gir en glattere finish. Etter sliping, kan en fille komme til nytte. Dette vil fjerne fine stykker av slipestøv fra overflaten, slik at partiklene ikke møter opp som støt i den siste finish.

Finishing Verktøy

Det finnes en rekke typer finish for å velge mellom, for eksempel flekk eller glasur. Ferdig er vanligvis påføres med pensel eller maling sprøyta. Arbeidere som gjelder flekken til et stykke tre møbler kan tørke flekken på overflaten med kluter og tørk opp det overskytende. Sandpapir og en fille kan være nødvendig i løpet av den siste trinn i tillegg. Hvis overflaten krever mer enn ett strøk finish, arbeidstakere vil vanligvis sand mellom hvert strøk for å forberede overflaten for neste lag.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com