Små dekorative trær for Southern California

May 24

Små dekorative trær for Southern California


Med sporadisk kalde, men milde vintre, Southern California urbane landskap er kort på plass. En lite tre kan vise seg et bedre valg enn en massiv skygge treet. Sunset klimasoner er mer utbredt ved blomsterdekoratører i Vesten og er mer relevant enn det amerikanske Department of Agriculture hardførhet soner basert utelukkende på vinterkulde. De mer tett befolkede byer og tettbygde områder i Sør-California er i Sunset sonene 18 til 24. De innvendige ørkener øst for fjellene har lavere Tallene og vanligvis ikke er egnede områder for dyrking av de samme trærne.

Strawberry treet

Sentvoksende, modning alt fra 8 til 35 fot høy og like bred, jordbær treet (jordbærtre) er et eviggrønt tre med shredding bark. De små hvite blomster blander med å utvikle jordbær-like gule og røde frukter som kontrast blanke mørkegrønne blader. Den "Sunset Western Garden Book" kaller jordbær treet en av de beste plenen eller hevet-bed trær for California fra kysten selv inn i Southern California ørkener. 'Marina' er en som heter hybrid sorten som er vanlig dyrket.

Pink Dawn Chitalpa

Hvis du ikke har noe imot å slippe kull med noen blader og blomster i sommer, er det rosa Dawn chitalpa en tørke-tolerant løvtrær egnet for urbane sørlige California. På nettstedet The Mulch, finner horticulturist Christine Holmquist denne hybrid treet (x Chitalpa tashkentensis cv. 'Pink Dawn') en av hennes favoritter, tåler regionens sommervarmen og sesong tørke godt. Fra slutten av våren til høsten, "Pink Dawn 'bærer frilly, trompet-formet rosa blomster som ikke produserer frø. Dette treet vokser raskt til 20 til 25 fot høy og bred.

Catalina Ironwood treet

En California native tre som kan være vanskelig å finne i barnehagen handel, Catalina Ironwood (Lyonothamnus floribundus) er et eviggrønt tre med en ganske smal, oppreist vane. Den trenger en godt drenert jord, så unngå å plante det hvis landskapet inneholder tung leire. The Metropolitan Water District of Southern California skriver også det raskt vokser 12 til 15 fot bred og 20 til 40 fot høy. Det kan være nyttig som et tre eller screening hekk. Den naturlige form "aspenifolius" bærer dypt flikete blader som ser fine og fjærlett i teksturen.

stjerne~~POS=TRUNC Magnolia

En løvtrær eller multi-stammet stor busk, stjerne magnolia (Magnolia stellata) sakte modnes til ca 10 fot høy og opp til 20 fot bred. I Sør-California dette anlegget produserer sine stjerneklare hvite blomster i overflod i midten til slutten av vinteren som dagene forlenge. Mange sortar eksisterer, inkludert "Centennial", "Waterlily, '' Royal Star", "Dawn" og "Rosea. 'Rubra' oppnår en mer trelignende form naturlig. Bladene av alle stjerne magnolia slå gul-brun i høst før slippe unna.

ananas Guava

Holmquist anbefaler også ananas guava (Feijoa sellowiana). Vanligvis er dette sølv foliaged evig vokser med flere badebukser i en stor busk med mindre de laveste grenene er fjernet for å gjøre en mer tradisjonell, trelignende silhuett. Det tåler beskjæring og opplæring til alle forskjellige former, blant annet som en inngjerdet espalier. De hvite blomstene oppstår på våren og er spiselig, som er grå-grønne frukter som modnes ca seks måneder senere. Ananas guava vokser 18 til 25 fot høye og brede; beskjæring gjør sin modne bredden smalere etter behov.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com