Slik fjerner Etikett lim fra Can

July 2

Når du vil fjerne etiketten fra en kan, ofte papiret en del av etiketten er den enkleste delen å fjerne. Etter at papiretiketten kommer av, noen ganger etiketten limrester på kan. Det finnes flere alternativer for å løse opp etiketten lim til å forlate en ren og skinnende boks uten limrester marring overflaten av kan.

Bruksanvisning

1 Fukt et stykke tørkepapir med neglelakkfjerner og bruke neglelakk til etiketten lim. La neglelakk for å sette på etiketten lim i omtrent fem minutter, og deretter skrubbe på limet med nylon scrubber for å fjerne limet. Skyll boksen i vann.

2 Fukt et stykke tørkepapir med isopropylalkohol og bruke alkohol til etiketten lim på samme måte som du brukte neglelakk. La alkoholen satt på limet igjen, og deretter skrubbe på lim ved hjelp av samme teknikk som trinn én. Skyll kannen med vann.

3 Spray etiketten lim direkte med WD-40 og la den sitte i ca 10 minutter. Tørk limet området med en tørr tørkepapir etter slik at det å sitte. Gjenta hvis limrester på kan. Skyll kannen med vann til slutt.

4 Fukt Mr. Clean magiske Eraser og bruke den til å gni på etiketten lim. Gni frem og tilbake for å arbeide limet løs fra overflaten av boksen. Skyll kannen med vann.

Hint

  • Vær svært forsiktig når du bruker WD-40. Bruk alltid dette produktet på et sted med rikelig luftsirkulasjon.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com