Hvordan legge til en vegg til et ferdig rom

July 1

Hvordan legge til en vegg til et ferdig rom


Hvis du har besluttet å skille et større rom i to - si, for å legge til et skap eller et lekerom - det beste valget vil være å bygge en stud vegg. Det er ikke et komplisert prosjekt, slik at du faktisk kan gjøre det selv. Mens en yttervegg er laget av hardt, sterkt materiale, som murstein eller betong blokker, er en interiør stud vegg laget av trestendere og 1/2-inch gipsplater. Innvendige vegger kan gå enten delvis eller helt på tvers av et eksisterende rom. Hvis det er å gå fra vegg til vegg, er en døråpning eller gangvei åpenbart nødvendig og må være innrammet i den nye veggen før gipsplater er vedlagt.

Bruksanvisning

1. Mål avstanden fra ett hjørne av rommet, langs veggen, til den ønskede plassering av ny vegg, som markerer et punkt i taket i nærheten av veggen. Deretter måler samme avstand fra det andre rommet hjørne, som markerer taket på den siden. Dette vil sikre at den nye veggen er vinkelrett på den eksisterende vegger. Holder en tapp opp til taket med en side hvilende på de to markeringer, og kjøre en blyant langs begge sider av stenderen slik at man har to parallelle linjer.

2 Skjær to stendere den nødvendige lengden av den nye veggen med en elektrisk sag. Disse to studs vil etter hvert bli naglet til taket og gulvet, og være parallelle med hverandre. Velge hvorvidt den nye veggen for å gå helt fra en eksisterende vegg til den motsatte eksisterende vegg, eller bare en del av veien på tvers. Plasser stenderne side-ved-side, og på begge stendere markere to ender bredden på en tapp (omtrent 1-3 / 4 inches i fra enden). Deretter, fra pinne slutt, merker langs piggene på 16-tommers mellomrom.

3 Finn taket bjelkene med en stud finder. Nail en stud til taket med 16D spiker og hammer, noe som gjør at neglene synke inn taket bjelkene. De blyantmerker skal vende ned. Bruk to spiker pr taket bjelke.

4 Hang et lodd i den ene enden av taket stud og merk gulvet der den hviler. Gjør det samme i den andre enden av taket stud. Tegn en rett linje mellom de to markeringene. Sørge for at blyant tegninger forsiden opp, hvile andre stud på gulvet med en kant på linjen. Nail stud til gulvet med to 16d negler hver 16 inches. Hvis en døråpning eller gangvei er nødvendig, velger du plassering i den nye veggen og rammen med pigger rundt døråpningen / gangvei omkretsen. Det er best å kjøre to vertikale stendere fra gulv til tak på hver side av døråpning, koble dem med 16D negler til tak og gulv pigger. Deretter setter en horisontal stender (kuttet til størrelse) mellom de to vertikale stendere i ønsket høyde av døråpning / gangvei, koble den med 16d spiker til de to vertikale stendere.

5 Mål avstanden mellom tak og gulv pigger, og legger til 1/8 tommers for en tettsittende passform. Skjær en stud til denne lengden og plassere det vertikalt slik midten hviler på de 16 tommers tegninger. Bruk en hammer til å slå den på plass. Tånegl - spiker fra siden i en 45 graders vinkel - stud til tak og gulv pigger. Kutt og spikre alle de resterende pigger på plass.

6 Hang gipsplaten vertikalt på den ene siden av ny vegg. Begynn på hver side der den nye veggen møter gamle muren, og arbeide på tvers av den nye veggen til du kommer til den andre enden. Bruk 1-3 / 8-tommers standard størrelse negler, og spikre piggene hver 10 inches. Nå henger gipsplater på den andre siden av ny vegg, å gjenta fremgangsmåten. Hvis den nye veggen bare går delvis på tvers av rommet, gipsplater på slutten også. Dette vil åpenbart være en tynn strimmel høyden på rommet, og omtrent 4-1 / 2 inches bred. Påfør hjørnet perle - et metall eller vinyl stripe som vil gi hjørnet en perfekt ferdig utseende - til hvert hjørne med gips negler, fra gulv til tak. Hvis et portrom har blitt rammet, følger de samme trinnene i å bruke gipsplater og hjørnelister rundt portrom rammen. Men hvis en dør skal settes inn, er det ikke nødvendig med gipsplater døråpningen rammen som det vil bli dekket av døren jam (tre struktur som omgir døren).

7 Kjør felles tape langs alle gips ledd. Det er best å bruke plast netting variasjon som det er klebrig på den ene siden og lett fester seg til tiltrer. Da gjelder sparkelmasse over båndet med en 6-tommers gipsplater kniv. Hvis du bruker hjørnet perle, påfør sparkelmasse over det også. Vent til det tørker - vanligvis over natten - før sliping og legge et lag. La det tørke og sand på nytt for å skape en glatt overflate.

Hint

  • Pigger er vanligvis selges i forskjellige lengder, varierende fra 2 fot, for eksempel, 8, 10, 12 og 14 fot. Før du kjøper pigger, vet lengden på den nye veggen. Hvis det blir 11-1 / 2 fot, får 12-fots pigger.
  • Du kan enten bruke to av fire-tommers eller to med 6-tommers studs, selv om en innvendig vegg, er to av fire-tommers pigger anbefales så veggen da tar opp mindre gulvplass. De er vanligvis furu, men regionale valgene kan variere.
  • Trestendere er vanligvis installert 16 inches på midten, noe som betyr avstanden fra sentrum av en vertikal stud til midten av neste er 16 inches.
  • Gipsplater for vegger kommer vanligvis i fire av åtte-fots seksjoner, og er 1/2 tommers tykke. Hvis piggene er 16 inches på midten, vil den vertikalt hengt gipsplater plasseres slik at det kan spikres inn i de vertikale stendere rundt gipsplatekantene.
  • Gipsplater kan kuttes ved hjelp av et verktøy kniv. Bare kjøre kniven langs linjen du ønsker å klippe og bøye gipsplaten bort fra cut-linjen. Dette vil bryte gipsplater på linjen. Skjær gjennom baksiden papiret med kniv. Bruk en sag til å kutte mindre firkanter.
  • Lukk dører til andre rom før sliping, som støv vil være utbredt.
  • Hvis du planlegger å tekstur veggen, er en glatt overflate ikke så viktig når du sand.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com