Den beste måten å drepe Weeds på en grus Drive

July 19

Den beste måten å drepe Weeds på en grus Drive


Grus innkjørsler har noen fordeler fremfor andre typer innkjørsler, inkludert å være mindre kostbart og rask å installere. Imidlertid er en av ulempene at mellomrommene i grus tillate ugress å slå rot. Disse ugressfrø forbli sovende inntil temperaturen varm og deretter begynne å vokse. Den beste måten å drepe ugress i en grus innkjørsel er å bruke en kombinasjon av ugressmidler som dreper både voksne ugress og hindrer spiring av nye ugressfrø.

Bruksanvisning

1 Fyll en hage sprøyta med en ikke-selektiv, post-emergent ugressmiddel og fortynne det med vann hvis du får beskjed om å gjøre det. Ikke-selektive ugressmidler vil drepe alt de berører, slik at de er den beste metoden for å drepe ugress i en grus stasjon.

2 Spray ugressmiddel blandingen på hver av ugress i grus til hver plante er helt mettet. Vær forsiktig rundt kanten av oppkjørselen siden enhver spray vil drepe nærheten gress eller vegetasjon.

3 Vent i tre til fem dager og på nytt ugressmiddel til eventuelle ugress som fortsatt er igjen grønn.

4 Vent til tidlig på våren og spray hele grus innkjørsel med en ikke-selektiv, pre-emergent ugressmiddel løsning i et tynt lag. Holde sprederen i nærheten av grus slik at den absorberer ned i grusen. Den pre-emergent ugressmiddel vil hindre spiring av alle ugressfrø fortsatt i grus.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com