Hvordan Trim en Hedge Into en Square

July 12

De fleste mennesker elsker å se en godt velstelt plen. De squared-off busker, linjert fortau og omhyggelig trimmet plenen står "mine eierne bryr seg!" Ville ikke du liker å vite hvordan de får en runde busk i en kvadratisk form? Kanskje du ville elske å ha et dyr trimmet inn i busker. Denne artikkelen gir retningslinjene for denne teknikken, men du er nødt til å utvikle din egen stil.

Bruksanvisning

Trimming Square Busker eller Hedges

1 Undersøk hekkene du ønsker å trimme. Finn ut om de busker er kortere i en flekk på toppen eller ganske jevn. Avgjør om en side er fullere enn den andre, og bare gjøre et mentalt notat av hver hekk tilstand.

2 Samle de verktøyene du trenger. Noen av de oppførte trimmerne er tilstrekkelig, avhengig av dine preferanser.

3 Begynn på toppen av busk eller hekk. Velg en plassering som er det laveste punktet på toppen. Begynn å kutte jevnt over toppen til det ikke er høye blader eller kvister som stikker ut fra nivået på busk eller hekk.

4 Velg et sted rundt busk eller hekk som er den tynneste. Begynn trimming bare til toppen av den tynneste området helt ned på siden av busk eller hekk. Du ønsker siden å være så flat som toppen av det. Flytt til motsatt side av busk eller hekk. Igjen, begynne på det tynneste området og trim siden flat som toppen.

5 Flytt til baksiden og forsiden og gjenta trimming i det tynneste området først før siden er helt flat. Skritt tilbake fra busk eller hekk og se til at den er firkantet. Dersom det ikke er det, bare å trimme inntil den er. Gjenta disse trinnene for hver busk eller hekk du ønsker å gjøre torget.

Hint

  • Smelt voks over en skjæring som ser ut som om det kan sive.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com