Jacuzzi tappekran Justeringer

June 11

Jacuzzi tappekran Justeringer


Jacuzzi produserer dusj og badekar kraner i en enkelt-håndtak stil. Denne typen kran inkluderer en vannblandeventil inne for å blande varmt og kaldt vann før det kommer ut av karet tut eller dusjhode. Jacuzzi kraner har en rotasjons anslag som begrenser den varmeste vanntemperatur tilgjengelig. Du kan justere denne temperaturen til et varmere eller kaldere total temperatur. Rotasjons grense hindrer noen ved et uhell slår på vannet i sin varmeste posisjon og forårsaker skader.

Bruksanvisning

1 Vri dusjbatteri på og la vannet renne til det varme vannet er så varmt som det vil få, og det kalde vannet er så kaldt som det vil få. Dette tar vanligvis cirka fem minutter på det meste.

2 Vri kranen håndtaket helt mot klokken til den varme siden av knotten.

3 Fyll en plastkopp med varmt vann ut av kranen. Plasser et termometer inne i koppen og lese vanntemperaturen. Hvis temperaturen er over 120 grader Fahrenheit, er den på et nivå som er en skålding fare.

4 Slå av vannet. Stikk en skrutrekker inn i skruen i kranen håndtaket. Vri skruen mot klokken for å løsne den, og dra den rett ut. Trekk i håndtaket av kranen.

5 Pakk en vaskeklut rundt panseret mutteren. Panseret mutter er den lange metall rør som dekker de indre delene av kranen. Plasser et par justerbare tang på vaskeklut og slå dem mot klokken for å løsne panseret mutteren. Skru panseret mutteren og dra den rett av kranen.

6 Vri rotasjons anslaget mot klokken en tann for å senke vanntemperaturen med seks grader. Hver tann senker temperaturen omtrent seks grader. Tennene er merker på stangen blandeventil.

7 Løft den varmeste temperaturen tilgjengelig ved å vri rotasjons anslaget med klokken for å øke temperaturen seks grader for hver tann.

8 Skru panseret mutteren på kranen med klokken til det er for hånd. Plasser vaskeklut over panseret mutteren og skru den med klokken med et par justerbare tang.

9 Sett håndtaket inn skruen og skru den med klokken.

Hint

  • Plassere en vaskeklut over panseret nøtter hindrer riper eller merker etter verktøy på kranen.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com