Har Caladiums Come Back hvert år?

April 29

Har Caladiums Come Back hvert år?


Den Caladium, Caladium x hortulanum, er et attraktivt farget plante fra Myrkonglefamilien familien. Denne urteaktige arter fungerer godt som et bunndekke i utendørs hager eller som et midtpunkt i en container. Caladium vil komme tilbake hvert år når plantet i hardfør voksende soner som har varme temperaturer året rundt.

Identifikasjon

Den Caladium er en grønn plante kjent for sine fargerike, hjerteformede blader. Anlegget vokser best i en delvis skyggelagt område der det ikke er varmt, ettermiddag sollys. Det finnes flere varianter av CALADIUM planter, med en rekke fargekombinasjon eller blad former. Plantene vokser til en høyde opp til 30 inches, avhengig av variasjon. Den Caladium er en flerårig plante som vokser året rundt, og kommer tilbake hvert år når plantet i USDA hardførhet soner av 8 gjennom 11. Caladiums vil dø ut hvert år i USDA sone 7 og lavere.

planting

Den Caladium vokser året i USDA sone 8 til 11, slik at du er i stand til å plante den til enhver tid av året. Den beste tiden å plante Caladium i ikke-hardføre voksende soner er når jordtemperaturen varmes til 70 grader Fahrenheit, rundt 1. mai Du ønsker å sørge for at lufttemperaturen ikke faller under 50 grader Fahrenheit om natten eller over 80 grader Fahrenheit i løpet av dagen, for best resultat med vekst. Sørg for å plante knollene så de voksende øynene vende opp i et hull med dybde på ca 3 inches. En feil plantet tuber vil ikke vokse.

Winter Care

Det er mulig å fjerne CALADIUM knollene fra bakken og vinteren dem over innendørs for ikke-hardføre voksende områdene. Den beste tiden å fjerne knollene i høst etter topper dø av. Velg et varmt område til å lagre knollene, og pass på at temperaturen holder seg over 40 grader Fahrenheit. Ulempen med overvintrings-over CALADIUM pærer er en mulig nedgang i anlegget størrelse og farge glans i det andre året av vekst. Planter dyrket utenfor året vil også begynne å falme og ikke være så produktive etter det første året.

problemer

CALADIUM planter er utsatt for tuber råte når de ikke brydde seg ordentlig. Dette er en sopp sykdom som hindrer anlegget fra å komme tilbake hvert år. Det er viktig å inspisere knollene før vinterlagring eller planting for å sørge for at det ikke er noen tegn på råte eller forfall. Kast alle knoller som viser tegn på sykdom for å hindre spredning. Direkte sollys eller høye gjødsel søknader vil føre til glohet av bladene og mulig hindre planten fra å komme tilbake hvert år. Følg anvisningene på pakken når du søker gjødsel og sørge for at søknaden ikke berører bladene for å hindre et problem.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com