Hva bruker mindre strøm: en vifte eller en Air Conditioner?

June 15

Hva bruker mindre strøm: en vifte eller en Air Conditioner?


Hver sommer, strømforbruket i de fleste husholdninger i Amerika Skyrockets som klimaanlegget er slått på. Det eneste alternativet apparatet for å holde kjølig er en elektrisk vifte. I valg mellom de to, er en nyttig faktum hvor mye begge apparater forbruker, og dermed hvor stor den relative besparelsene er.

Watts

Kraftforbruket til et apparat måles i watt, som representerer hvor mye strøm som brukes i løpet av en times drift. Den typiske sentral luftkondisjonering (CAC) Enheten bruker 2500 watt, mens den typiske takvifte bruker 65 til 175 watt.

CAC vs. vinduet enheter

CAC klimaanlegg er ikke den eneste modellen tilgjengelig. Window klimaanlegg gjennomsnitt 1.000 watt. Denne forskjellen gjør at vinduet enheten en rimeligere måte å kjøle et enkeltrom, men ikke effektive på kjøling et helt hus.

praktisk Sammenligning

Mange klimaanlegg har termostater som aktiverer enheten bare for å opprettholde en gitt temperatur, og så derfor husholdning klimaanlegg sjelden kjøre kontinuerlig. Fans vanligvis er igjen på kontinuerlig, eller i det minste mens rommet i spørsmålet er i bruk. Disse faktorene må tas hensyn til når man sammenligner de to.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com