Hvordan bygge Hot Tub kabinetter Fra Kits

May 16

Hot tub kabinett kits kommer med de fleste bitene allerede montert. De er vanligvis like i struktur og utseende til et lysthus. Panelet stykker, stolper, tak og takvindu kommer i settet, klar for å koble sammen. Noen kits stykker klikkes sammen, mens andre krever bruk av verktøy for å bore skruer gjennom stykker. Med enten type modell, krever montering primært plassere brikkene rundt badestamp. Når det er montert på kabinettet fungerer som en vindskjerm, holde din badestamp varmere og driftskostnadene nede.

Bruksanvisning

1 Plasser venstre og bakveggen oppreist på badestamp plattformen. Plasser delen endene sammen.

2 Fest delene sammen. Eller hvis det er koblet med skruer, plassere dekk skruer inn i pre-boret hull på seksjonene. Trekk til skruene.

3 Plasser høyre veggen oppreist med innlegget mot bakre delen innlegget. Skyv delene sammen eller plassere skruene i hullene og stram.

4 Plasser frontveggen oppreist mot høyre og venstre veggen innlegg. Smekk delene sammen eller plassere skruene i hullene og stram.

5 Plasser tømmer for taket header på bakken i en firkant. Koble tømmeret sammen. Noen kits kommer med tømmer du skyver sammen til de klikker på plass. Andre kits krever at du plasserer en bolt eller skrue inn i tre stykker og stram for å sikre det.

6 Løft taket header på toppen av lysthus seksjoner. Det bør hvile eller smekk på toppen av lysthus. For dette trinnet, må du kanskje bruke en stige for å nå toppen, og du kan trenge hjelp fra minst en annen person til å plassere header på lysthuset.

7 Fest sperrene til takvindu. Vedlegg kits vanligvis har åtte til ti sperrene. Sperrene kan låses på stedet, eller du kan ha til å skrue dem i.

8 Løft opp rafter og takvindu delen til taket nivå. Smekk sperrene på plass på overskriften eller skrue eller bolt sperrene til spissen.

9 Plasser hvert tak panel i mellom rafter stykker. Hvert panel skal klikke på plass eller få kontakt med dekk skruer. Noen modeller har caps som snapper på hver rafter å sikre rafter til taket panel.

10 Plasser takvindu glass i kuppelen hvis det ikke er installert. Det skal klikke på kuppelen.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com