Hvordan Cut Tørrvegg Rundt Stairs

June 6

Hvordan Cut Tørrvegg Rundt Stairs


Økonomisk, tilgivende og lett å installere, er gips en av de mest populære valg av veggkledning materiale. Den lette, myke tekstur av gips kjerne gjør gips lett å skjære. Den enkle kutte beviser nyttig ved montering av vindsperre rundt fremspring som albuer, ventiler, lys og trapper. Ombygging rundt trapper krever nøyaktig måling og skjæring slik at alle kantene av gips sitte flush med hvert trappetrinn er høyden og dybden.

Bruksanvisning

1 Finn første bjelke der ytterkanten av det første arket av gips vil sitte over bunnen av trappa. Finn bjelke der ytterkanten av det siste arket av gips vil sitte på toppen av trappen.

2 Mål nedover midten av stud, fra taket til bunnen av trappen. Mål ned ark med gips og gjøre en tilsvarende merket.

3. Mål avstanden fra midten av bjelkene til den første trappetrinn stigerøret. Mål tvers over gips og gjøre en tilsvarende merket.

4 Mål avstanden fra taket til slitebanen på neste trappetrinn og lage en tilsvarende merke på ark med gips. Fortsett å måle og merke trinnene til inngangsparti høyder og mønsterdybder er merket ut over en 4-fots expanse av gips.

5 Tegn formen av trappen på gips. Plasser en rute for å krysse høyden og dybden merker for første trappetrinn i en 90-graders vinkel. Trace kanten av plassen. Fortsett å spore hvert trinn på samme måte.

6 Skjær langs linjene med en gips sag, et nøkkelhull sag eller en elektrisk gips ruter.

7 Installer ark med gips enn trappen. Fortsett å måle, klippe og installere ark med gips over trappa på samme måte til å nå toppen av trappa.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com