Slik feilsøker en Bissell ProHeat 2X

May 28

Slik feilsøker en Bissell ProHeat 2X


Den Bissell ProHeat 2X er et dyp rensemiddel for Tepper som tilbyr en innebygget varmeapparat for å varme både vann og rensemiddel, så vel som et 10-rad børstesystem. Systemet varmer opp i mindre enn fem minutter en gang koblet til en lokal strømkilde og har en utløser plassert på håndtaket for enkel sprøyting. Mens ProHeat 2X skal fungere godt med lite forstyrrelser, kan problemer av og til forekomme. Det finnes noen måter å feilsøke en Bissell ProHeat 2X.

Bruksanvisning

1 Fyll formel tank med bare Bissell merkevare rengjøringsmiddel, for eksempel bruk av annen rengjøring formel kan føre til dårlig rengjøring og kan skade Bissell ProHeat 2X.

2 Kontroller påse at varmeren bryter og strømbryteren er slått på før bruk. Mangel på kraft vil hindre at maskinen fungerer og varmeapparatet Bryteren må være slått på for å skikkelig varme rengjøringsmiddel. Den "Heater Ready" lyset vil ikke lyse hvis varmeren er slått av.

3 Tørk av alle dyser, børster og slanger hvis maskinen ser ut til å ha redusert sugekraft. Sjekk hver munnstykke og slange etter mulige hindringer som kan begrense suge eller rengjøring.

4 Fjern alt hår, streng eller fiber som har gått seg fast på børstene med en saks hvis børstene ikke ser ut til å rotere riktig.

5 Kontroller at vanntanken og formelen tanken er riktig fylt ut før bruk hvis maskinen ikke ut til å virke på riktig måte. Lave eller tomme tanker vil føre til at maskinen ikke fungerer. Hvis du bruker innstillingen "SmartRinse" på maskinen, fyll formelen tank med vann også. Ikke bruk maskinen med tomme tanker, da dette kan skade maskinen.

6 Slå av strømmen og vent ett minutt før du slår den på igjen hvis pumpen ikke synes å være sprøyting nok spray eller fungerer ikke på riktig måte.

7 Kontroller for å sikre at tankene er plassert riktig på maskinen hvis den ikke ser ut til å fungere som den skal, og andre mulige problemer er utelukket. Tanker som ikke er riktig justert på maskinen vil føre til at det skal fungere riktig.

8 Tøm vanntanken hvis den røde float døren er lukket og fyll på med rent, varmt vann. Hvis den røde flyte døren forblir lukket, slå av enheten, vent ett minutt og deretter starte på nytt. Den røde flottør døren skal gå tilbake til en åpen stilling.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com