Hvordan spray å drepe kakerlakker

October 10

Hvordan spray å drepe kakerlakker


Kakerlakker er en stygg liten problem som elsker å invadere ditt hjem når de kan, og bringer i alle sine bakterier også. Ta vare på situasjonen så snart du oppdager det, slik at du forhåpentligvis fange dem før de legger eggene sine. Det finnes flere metoder for å drepe kakerlakker, men en av de enkleste er å bruke en mort morderen spray.

Bruksanvisning

Killing Kakerlakker med Roach Killer Spray

1 Clear ut alle dine kjøkkenskap og skuffer, og klare av kjøkkenbenken for å sørge for at det ikke er noen kakerlakker eller mort egg der. Hvis det er noen kakerlakker eller mort egg, riste opp mort morderen spray og spray dem direkte. Kast dem langt borte fra huset ditt, være sikker på å bruke hansker eller et papirhåndkle for å transportere dem for å unngå direkte kontakt.

2 Tørk bort noen mat smuler og fett på kjøkkenet, slik at kakerlakkene ikke blir fristet til å henge ute, men også slik at hvis du trenger å spraye på kjøkkenet spray vil ikke bli forurenset av mat, støv eller fett .

3 Tørk bort fett eller støv rundt grunnkort og rundt sprekker og hull i områder hvor du har sett kakerlakker. Rist opp mort morderen spray og spray på disse stedene. Områdene du spray bør se våt hvis du har sprayet nok.

4 Spray mort morderen spray rundt utsiden av huset ditt, sprøyting opp til 6 meters avstand fra huset, og en fot opp fra bunnen av huset. Gjør dette hver tredje måned for forebyggende vedlikehold.

Hint

  • Roach morderen spray er giftig, så hold den ut av rekkevidde for barn og holde ut av rom som har blitt sprayet nylig til sprøyte har tørket og røyk er ikke lenger merkbar.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com