Vannet i mitt toalett Frøs

November 4

Vannet i mitt toalett Frøs


Freeze forebyggende tiltak er mest testet når lufttemperaturen utenfor en bygning ikke stiger over frysepunktet, 32 grader F, selv i dagslys. I slike forhold, vannrør og apparater i rom uten oppvarming er sannsynlig å fryse selv med god isolasjon. Hoved eller brønnservice til eiendommen er usannsynlig å fryse; byggeforskriftene bør mandat det bli begravet under det nivået som frost trenger inn i ditt sted.

Hvorfor Toaletter er sårbare

Toaletter er nesten alltid monteres på yttervegg, for stabilitet, for å gjøre røropplegg og kloakknettet lettere å kjøre og å bevare så mye ledig plass som mulig i rommet. Yttervegger overføre kaldt fra utsiden inn i rom; hvis den keramiske toalettet er boltet til eller berører en yttervegg sub-minusgrader kan formidles til innredning. Hvis et utkast plass har blitt tilsidesatt forseglet eller isolert rundt enten et rør eller en kloakk linje, kan det iskalde luften fra utsiden blåse i; toalettet vil være først til å komme i kontakt med den iskalde luften. Videre er det vanlig å isolere rør og lagringstanker. Få mennesker isolere toaletter.

Hvis vannet fryser i Toalett, men ikke i rør

Vann i et toalett, både i kummen og i dostol bollen, er statisk. Statisk vann fryser lettere enn vann i bevegelse. Hvis vannet i toalettet er frosset, men vannet i rørene er ikke, er det sannsynlig at vannet i rørene strømmer, at et apparat er i bruk eller et uttak blir svitsjet på. Hvis rørene er isolert kan motstå de fryse lenger enn eksponert vann i toalettet. Hvis rør med varmekabel eller kabel er i bruk, bør dette beskytte dem fra å fryse selv om temperaturen i rommet er under frysepunktet i en lengre periode.

Hvordan å minimere skader

Iskalde vannet utvider seg. Hvis toalettet ikke blir knust av frosset vann, er det sannsynlig at bare overflaten av vannet er frosset. Ikke prøv å knuse isen; hjernerystelse kan skade konstruksjonsmateriale. For å unngå skader på sisternen og kommode bolle, hell i varmt vann er tilstrekkelig til å frigjøre isen fra sidene; løft ut platene. Ved hjelp av en hårføner også fungerer. Ikke bruk noen form for åpen ild eller en varmluftpistol; temperaturvariasjonen er så stor at den kunne knuse keramikk og vil nesten helt sikkert smelte PVC. Hvis toppen av isen er frosset solid rundt mekanismer i sisternen, flush toalettet når bollen er ryddet og la isen i sisternen alene. Varmt vann og varm luft kan skade pakningene i mekanismen. Når kanten av isen etterhvert smelter det vil forlate mekanismene uskadet.

Tining kloakk linjen

Ifm etter tining vannet i commode bolle, toalettet fortsatt ikke flush, er det sannsynlig at vannet fanget i "U" -bend for å hindre lukt sikkerhetskopiering er også frosset. Den "U" -bend kan også knuse fra utvidelsen av isen, så dette bør rettes opp. Igjen må en hårtørker smelte isen inne i røret. Skifte boller av dampende varmt vann under "U" -bend når de kule kan også fungere, men det vil være en lang prosess.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com