De beste Frontlaster Vaskemaskiner

November 2

De beste Frontlaster Vaskemaskiner


Frontmatet vaskemaskin var tidligere bare tilgjengelig i vaskerier og high-end apparat uttak. I dag kan du velge den skiven som passer dine behov til en rimelig pris. Når du velger fra de beste front-lasting vaskemaskiner, bestemme hvilken modell har funksjoner for å gjøre tøyet plikter til en lek. De beste front-lasting skiver kommer med en rekke innstillinger og andre alternativer for de fleste hver situasjon.

LG WM2301HW

Den høyt rangert LG front-lasting vaskemaskin kombinerer en stor kapasitet vaskebalje (4,2 kubikkfot) med topp-nivå energi og vann effektivitet. LG har 9 vaskesykluser og 4 hastigheter, topping ut på et sviende 1200 RPM. Den valgfrie sanitær innstillingen bruker en 160-graders temperatur for å drepe bakterier. Enheten leveres i sølv og rødt og kan stables med LG tørketrommel i en plassbesparende ordning.

Samsung WF330ANW

Samsung fremste frontlasteren har en kapasitet på 4,3 kubikkmeter i sin vaskebalje, som er spesialdesignet for å hindre snags. Velg mellom 9 vaskesykluser og 4 temperaturinnstillinger å håndtere tunge jobber og lett rengjøring likt. Samsung Vaskemaskinen har også et selvrensende alternativet som fungerer effektivt med ingen såpe, og en intern ovn for å øke temperaturen fra varmt vann fra springen for bakterie-drapet rengjøring. Velg Samsung 330ANW i hvit eller valgfri blå.

LG SteamWasher WM2501HWA

LGs SteamWasher har en stor kapasitet vaskebalje (4,2 kubikkfot) samt steam og "Allergiene" innstillinger. De to damp alternativer fjerne rynker, mens Allergeine syklus lover å fjerne 95 prosent av husholdningenes allergener. Fem temperaturinnstillinger og 9 vaskesykluser sette SteamWasher på nivå med de beste modellene i klassen, mens Astma og Allergiforbund Foundation of America sertifisering sikrer at familier med slike bekymringer vil finne stor bruk for maskinen.

GE Profile WPDH8900JWW

GE Profile serien damp utstyrt vaskemaskin kombinerer rengjøring effektiviteten av sine konkurrenter, inkludert flere vaskesykluser (8) og temperaturer (5), med en "SmartDispense" funksjon som gjør at du kan legge opp til seks måneder med vaskemiddel. Den SmartDispense vil bruke en last verdt av vaskemiddel på en gang, noe som gjør gjør vasken ett trinn enklere.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com