Hvordan man skal håndtere Brine Tank skyllevann

November 25

Hvordan man skal håndtere Brine Tank skyllevann


Håndteringen av overflødig skyllevann og salt skorpe som bygger seg opp i saltlake tank er viktig å sørge for at hele systemet fungerer som det skal og på en effektiv rente. Saltlake tanker, noen ganger kalt salt tanker, er en mekanisme i vannmyknersystemet som inneholder salt er nødvendig for å nøytralisere de mineraler og kalsium i vann.

Bruksanvisning

1 Sjekk toppen av saltlake tank en gang hver uke for å se etter salt skorpe oppbygging. Når du tømmer ut vannet bruke en isøks eller vanskelig kniv til å bryte salt skorpe i mindre biter for enkel fjerning. Sørg for at du kniv eller isøks er ikke så skarp så tanken vil ikke bli skadet.

2 Etterfyll og rense saltvann tank. Slå av tanken og vente en uke. Slå avherderen innstillingen til "regenerere". Dette gjør at salt og vann i systemet for å fullstendig tømme ut av tanken.

3 Hell en kopp blekemiddel for en 9-tommers vannmykner diameter og to kopper for en 12-tommers kalkfilteret. Rådfør deg med saltlake tank eiere håndboken for å finne ut salt dosering informasjon. Normal husholdning salt produkter eller kommersielle kaliumklorid løsninger jobbe i en saltlake tank.

4 Sett mykner innstillingen til "Manuell lade opp." Dette gjør at systemet kan etterfylle vann fra rørleggerarbeid system og blander blekemiddel og salt med skyllevann.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com