Hvordan Fest frontbord på Gable End Takstoler

September 6

En fascia er en trim eller overfor styret installert på utsiden endene av sperrene eller takstoler på et tak. Den danner noen ganger utsiden av en bjelkelaget, for å omslutte et dekke bunnen av takstoler fra enden til husveggen. En monterings også kan installeres bare for å dekke endene eller mynt av takstoler. Fascia er plassert langs begge sider av et saltak og på alle fire sider av en hip taket og vanligvis er tre malt for å matche resten av eksteriøret trim.

Bruksanvisning

1. Mål bredde av fagverket ender med et målebånd for å få en bredde på fascia nødvendig; de vil ved en-av-6-tommers trelast, men en-av-fire kan anvendes dersom fagverket rafter er en 2-av-fire. En frontbord kan forlenge under truss enden og vanligvis gjør hvis en bjelkelaget dekker blir installert. Måle lengden av taket for å finne antallet og lengden av frontbord som trengs; et enkelt bord vanligvis ikke vil dekke hele lengden.

2 Bruk en sirkelsag for å skjære et kvadrat kant på den ene enden av takfotbordet for et saltak. Skjær en 45-graders gjærings for en hip taket. Mark den andre enden av takfotbordet å ende i sentrum av en truss enden og kuttet en 45-graders vinkel over det, vender bort fra huset foran. Gjør dette på hver gavl eller hip konseptet, for å lage en forbindelse med den tilstøtende bord.

3 Nail enden av fascia til enden fagverket med en hammer og 8-penny negler. Plasser den firkantede kanten på slutten av taket og toppen av styret i flukt med taktro. Sett den indre kanten av gjærings på en hip taket fascia på slutten av hjørnet truss halen. Har hjelp og stiger for denne installasjonen. Løft den andre enden av brettet på plass og spikre den til midten av fagverket. Kjør to spiker gjennom konseptet i hver truss ende.

4 Skjær en samsvarende 45-graders vinkel tvers over enden av den neste takfotbordet, for å overlappe enden av den første en installert. Mål det og klippe det til å passe den andre enden Bindingsverk; klippe det firkantet og flush med at truss slutten for et saltak, gjærete for en hip taket med den indre kanten av gjærings flukt med den siden av slutten truss. Installer det med to spiker i hver truss. Sett to spiker gjennom begge styrene på mitered felles.

5 Gjenta prosessen på den andre siden av et saltak, alltid jobber fra tilbake til forsiden, slik at overlappende sømmer danne en jevn felles. Gjør lignende anlegg på de andre tre sider av en hip taket, med Mitered endene gjør 90-graders hjørner. Kjør to mellombehandling spiker gjennom hver side av gjærings å sikre hjørne.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com