Hvordan Tegn en elektrisk planløsning med kretser

October 17

Hvordan Tegn en elektrisk planløsning med kretser


Tegning nøyaktige og detaljerte elektriske plantegninger er en av de viktigste trinnene i å søke om en elektrisk-ledninger tillatelse. Standard symbolene viser plasseringen av duplex uttak, spesielle formål stikkontakter, brytere, vegg-lys uttak, tak-lys utsalgssteder, og brytere på elektriske plantegninger. ANSI (American National Standards Institute) symboler er industristandarder og anerkjent av AHJ (Tilsynet har jurisdiksjon), elektriske inspektører, og bygge avdelingsingeniørene som utsteder elektriske tillatelser. Symbolene er lette å huske, men beholde en kopi av dem i nærheten for å unngå feil.

Bruksanvisning

1 Tegn en plantegning i målestokk. En skala fra ¼ tomme til fots er en praktisk skala for å arbeide med. Ved hjelp av denne skalaen, vil de fleste hjem passer på et ark med 11-tommers med 17-tommers millimeterpapir.

2 Angi plasseringen av alle generell duplex beholdere i rom og korridorer. Omtale NEC Artikkel 210,52 boenhet mottaket Utsalgssteder for mer informasjon. Oppsummert kan ikke noe poeng målt langs ubrutt gulvet linjen være mer enn 6 fot fra en stikkontakt uttak, husk at en tosidig uttaks teller som to uttak. Eventuelle veggplass 2 fot i bredde eller større, må ha en stikkontakt uttak. Eventuelle gangen 10 fot eller mer, må ha minst en stikkontakt stikkontakt. Plasser den første beholder 6 fot fra første pause i gulvet linje, deretter plassere resten ved 12-fots intervaller. En duplex mottaket oppfyller regelen for en periode på 6 fot på hver side av sin beliggenhet.

3 Tegn i posisjonene til alle vegg- og tak-lys uttak.

4 Tegn i posisjonene til alle veggmonterte brytere.

5 Vis plasseringen av alle de spesielle formål beholdere - de for en elektrisk rekkevidde, tørketrommel, søppeltømming, oppvaskmaskin, søppel komprimator, kjøleskap og fryser, for eksempel.

6 Legg ut stillingen som kjøkkenbenken liten-apparatet kretser så ingen plass 2 fot eller mer i bredden er uten en stikkontakt uttak og hver veggplass 12 inches eller mer i bredden har en stikkontakt uttak per NEC Artikkel 210,52 (C) (1 ).

7 Angi plasseringen av effektbryter panel på tegningen.

8 Bruk solide, buede linjer for å indikere gren-krets ledninger skjult i vegger og tak; brutte linjer med lange og korte streker for å indikere gren-krets kabling skjult i gulv; og stiplede linjer for å indikere grenkretsen som er utsatt for.

9 Bruk heltrukne linjer med solide pilspisser peker mot effektbryterpanelet for å indikere "Homeruns," kabelen bringe strøm fra servicepanelet til den første enheten på den kretsen.

10 Bruk korte skråstreker trukket over disse linjer for å indikere antall kretsledere i hver kabel løp.

Hint

  • Det er symboler for dørklokker, dørklokken transformatorer, doorbell knapper, telefonkontakter, intercom, og alt annet som du kanskje ønsker å innlemme i din plan slik at du må laste ned og skrive ut et komplett sett med ANSI elektriske symboler fra referanse stedet gitt.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com