Solar Power Supplies

October 31

Solar Power Supplies


Solenergi er en ikke-forurensende, fornybar ressurs som meget vel kan bli en av de viktigste energikilder i fremtiden. Solenergi er definert som konvertering av sollys til elektrisitet. For å gjøre en fungerende solenergi system, er de riktige solenergi strømforsyninger nødvendig. Flere produsenter selger kits som kommer med alle nødvendige forsyninger inkludert. Du kan også samle dine egne forsyninger for å bygge en grunnleggende solenergi system.

Solcellepaneler

Solcellepaneler er utvilsomt de viktigste delene av en solenergi system. Solcellepaneler samle fornybar energi fra sola, og ved hjelp matriser av solar fotovoltaiske celler, konvertere fotoner til brukbare elektrisitet. Solcellepaneler kommer i mange forskjellige størrelser, og kan variere drastisk i forhold til pris. Ifølge "Solar Panel Info.," En god tommelfingerregel når det gjelder prising solcellepaneler er å betale mer enn $ 1,50 per watt.

charge Controller

En solenergi lade kontrolleren er nødvendig i ethvert solenergi system som bruker batterier. Solenergi lade kontrollere regulere kraften kommer fra solcellepaneler til batteriene. Overlading batterier kan skade dem, og potensielt gjør dem ubrukelige. En solenergi lade kontrolleren vil sikre at det ikke skjer ved å overvåke batterispenningen og åpne en krets, stopper lade gang et batteri har nådd et visst nivå.

SLA batteri

Sealed Lead Acid (SLA) batterier er ventilregulert og fikse det sure elektrolytten i en gel eller i en absorberende glassfiber matte. Denne typen batteri er å foretrekke når du bygger en solenergi system fordi ingen tilsetninger er nødvendig for å beskytte batteriet fra vannet. Videre kan SLA batterier brukes i hvilken som helst stilling og kan også brukes i umiddelbar nærhet til mennesker og sensitivt utstyr. SLA batterier lagre strøm fra solcellepaneler og kan vanligvis brukes som en direkte strømkilde for andre solenergi komponenter som strøm inverter og lade kontrolleren.

Solar Power Inverter

Solenergi vekselrettere endre likestrøm til vekselstrøm ved hjelp av en elektrisk byttet. Det er tre typer av solenergi vekselrettere: stående, synkron, og multi-funksjon. Frittstående vekselrettere endre likestrøm (DC) fra et batteri til vekselstrøm (AC). De varierer fra ca 100 watt til så mye som 8000 watt. Synkrone solenergi vekselrettere tillate strøm generert av solcellepaneler som skal lagres i et batteri. Hvis mer kraft ble produsert enn brukt, kan strømmen bli solgt tilbake til et kraftselskap i samme tempo som du ble belastet. Alternativt, hvis solcellepaneler ikke ga tilstrekkelig kraft, synkrone strøm vekselrettere tillate et kraftselskap til å levere mer kraft for å gjøre opp differansen. Til slutt, multi-funksjons solenergi vekselrettere kombinerer funksjonene til frittstående og synkrone solenergi vekselrettere. De er generelt mer kostbare, men er de mest effektive valg.

Solar Spenning Meter (eller voltmeter)

Voltmetre brukes til å måle og overvåke spenningen og amperemeter av et solcellebatteri. En spenning meter er nødvendig for å måle hvor mye strøm eller elektrisitet en solenergi systemet produserer.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com