Sundew Plant Habitat

September 21

Sundew Plant Habitat


Den kjøttetende sundew anlegg (Drosera spp.), Vokser i deler av Nord-Asia, Europa, Australia, Sør-Afrika, Sør-Amerika og myrer over hele Nord-Amerika. Dens kjøttetende evner tillate anlegget for å overleve i næringsfattige, sure grunnforhold. Anlegget krever sollys og konstant våt eller fuktig jord for å trives. Det vil ikke tolerere lyssky forhold.

Lokasjon

Omtrent 150 arter av sundews vokse rundt om i verden. Noen tåler subtropiske og tropiske områder, men andre, for eksempel rund-blad sundew kan vokse i tempererte myrer så langt nord som Alaska med letthet. Plantene lett invadere forstyrrede områder av myr som mangler rikelig stedegen vegetasjon. De planter engang klarer å vokse i myrer som har hatt opptil 6 fot av torvmose høstet. Sundew plantene vokser i høyder opp til 6000 fot.

Vekst

Den sundew planten vokser til en høyde på ca 8 inches. En overflod av innfødte planter som bregner kan skygge ut kortere sundew. Uten tilstrekkelig sollys, vil sundew raskt gå til grunne. Den sundew idrett klebrig, kjertel blad hår. Når insektet alights på den klebrige overflaten, av bladet begynner det å krølle rundt insektet. Hårene til fjær utskiller et surt enzym som begynner å fordøye insekt, slik at anlegget kan bruke sine næringsstoffene. De Sundew fordeler fra å fange insekter i områder som har lite næringsstoffer. Den ekstra næringsstoffer som sundew kan absorbere fra insekt hjelper planten til å vokse og formere seg.

dvalen

Sundews som vokser i et temperert habitat krever en periode med kaldt stratifisering for å kunne spire frø. Frøene trenger minst fire uker med kontinuerlig kald før planting. I vintermånedene, går rund-blad sundew plante en tilstand av dvalen. Noen ganger anlegget forblir i dvalen for over halvparten av året. Sundew planter dyrkes utendørs, i hjemmet landskapet, vil naturlig inn og ut dvalen, akkurat som planten ville i sin opprinnelige habitat.

container Care

Den Sundew planten vokser godt i en beholder. Grow sundew anlegget i en steril sand og mose blandingen. Linje toppen av jord med Sphagnum mose. Sundews kreve en plassering som gir minst seks timer med sollys per dag. Planting av sundew i et terrarium vil bidra til å holde planten fuktig. Holde anlegget konstant fuktig, men ikke vann logget. Den sundew krever ingen gjødsel når vokst i en container, men vil samle sin næring fra insekter. La sundew anlegget for å fange to eller tre små insekter per uke. Anlegget vil nyte forbruker maur eller fruktfluer. Tenk overvintring den sundew anlegget i kjøleskapet for å holde den sunn og gjenskape sitt naturlige habitat i vintermånedene.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com