Hvordan få tilgang CCBC E-post

October 1

Når du registrerer deg som student eller er ansatt på Community College of Baltimore County, er et CCBC e-postadresse gitt til deg. E-postmeldinger fra skoleledelsen blir jevnlig sendt til denne adressen, så det er viktig å sjekke det ofte. Denne e-postadressen er tilgjengelig via nettleseren fra enhver datamaskin som har en Internett-tilkobling - ingen frittstående e-postklient er påkrevd. Du må bare vite riktig brukernavn og passord, som er atskilt fra din vanlige CCBC kontoinformasjon.

Bruksanvisning

1 Skaff din CCBC e-postadresse og passord (hvis du ikke allerede har gjort). Åpne nettleseren og gå til hoved CCBC nettstedet. Klikk på "myCCBC" linken øverst på skjermen, og logge inn på din studentkonto med ditt brukernavn og passord. Dette er brukernavnet og passordet du mottok da du registrerte på Community College of Baltimore County.

2 Velg den grå knappen merket "View" til høyre for ordene "Student e-post og Unix kontoinformasjon." Skriv ned e-postadressen og passordet oppført på skjermen. Du trenger denne informasjonen for å få tilgang til CCBC e-postkonto.

3 Naviger til CCBC e-postkonto nettside.

4 Skriv inn brukernavn og passord som du skrev ned i "Trinn 2" og klikk "Logg på" for å få tilgang til CCBC e-postkonto.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com