Hvordan å dekorere med speil

October 4

Hvordan å dekorere med speil


En av de beste måtene å maksimere lys og rom er med speil. Reflekterende flater vil hjelpe sprette lys rundt et rom, så de er stor for å lage mellomrom virker lysere og mer full av lys. Fordi de reflekterer lys og farge, speil er også en fin måte å gjøre mindre rom virker større. Så gjør ditt hjem strålende og lyse ved å legge noen reflekterende flater.

Bruksanvisning

En hengende et speil over en peis, en forfengelighet eller en vask er en no-brainer. Men ikke stopp der. Tenk på speil som kunst, og henge dem så mye som du ville malerier. For store vegger, henge flere matchende speil ved siden av hverandre. Eller velge flere forskjellige størrelser og fasonger-en samling av ulike vintage speil hengt fra bånd kan se nydelig henger sammen på en vegg.

2 Hvis du ikke kan finne speil i form eller størrelse du ønsker, kan du tilpasse din egen ved innramming biter av speilglass. De fleste ramme butikkene kan gjøre dette for deg ganske enkelt.

3 Ikke glem at speil er ikke bare for veggene; speilet møbler kan være veldig elegant og veldig praktisk, fordi det fungerer med så mange forskjellige dekorere stiler. Prøv et speilet nattbord, kommode eller salongbord.

4 Å plukke opp på den reflekterende utseendet på speilet møbler (eller hvis du jobber deg opp til det), legge skinner med andre reflekterende tilbehør, som speilede skuffer og lysestaker. (Z Gallerie selger flere alternativer, se link nedenfor.)

5 Husk speil doble effekten av hva de er motsatt henge dem overfor et vindu for å doble utsikten og lyset i rommet. Hvis du har en fargerik aksent vegg, kan du henge et speil på motstående vegg å doble kreditt du får for den farge uten maling!


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com