Mest populære blomstrende busker i Øst-Texas

September 1

Mest populære blomstrende busker i Øst-Texas


Voksende planter og blomster er vanlig over hele USA. Gartnere i Øst-Texas har et utvalg av blomstrende busker som er tilgjengelige for å vokse i yards i hele det området av staten. Ifølge National Garde Landsforening, plante hardførhet soner for East Texas er 8a og 8b. Leter du etter og velge busker med slike hardførhet betegnelser er første skritt mot å skape din egen utendørs oase.

Dwarf Busker

En dverg busk, egnet for dyrking i Øst-Texas som også noen ganger referert til som sone 1 for staten i form av voksende retningslinjer, er rosmarin. Duftende blå blomster på denne busken og den generelle vekst av anlegget gjør dette til et egnet alternativ til vanlige, ikke-blomstrende busker. Utnevnelsen av en dverg busk er at de fullvoksne høyde gjennomsnitt mellom 1 og 3 føtter i høyden.

medium Busker

Mellomstore busker, de som står mellom 6 og 9 fot i høyden, har flere alternativer når det kommer til blomstrende busker hardfør nok til å tåle klimaet i Øst-Texas. Noen valg er Forsythia, som blomstrer om våren med levende gule blomster eller glanset Abelia, som har enten hvite eller rosa blomster. En annen mulighet er å plante et granateple busk, som ikke bare vil produsere duftende oransje blomster, men vil også utvikle utslag over tid egnet for å spise.

store Busker

For de som ønsker busker større av vekst, stor busk varianter er tilgjengelig og kan vokse til høyder på 10 til 25 fot høy. Noen av de blomstrende busker som er relevante for East Texas gartnere inkluderer kinesisk photinia, som har røde blader som kontrast pent med hvite vårblomster den produserer, eller Mock oransje bush som også har hvite blomster som også blomstrer i løpet av våren. Ett annet alternativ er Texas Mountain Laurel. Indigenous til og oppkalt etter staten selv, kan de lilla blomster i forbindelse med denne busken finnes over hele staten, og denne busken er egnet for dyrking i den østlige delen også.

små Busker

Med en slutthøyde mellom 3 og 5 føtter, liten størrelse busker fungere godt i mindre verft og hager. Noen av de blomstrende varianter som fungerer godt i Øst-Texas området inkluderer Kina Rose, som har enten rosa eller røde blomster, avhengig av hvilket utvalg er valgt, eller Tea Rose, som også kan kjøpes i forskjellige farger som rosa, rose eller gul.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com