Slik feilsøker en Bissell ProHeat 12 Amp shampooer

September 23

Slik feilsøker en Bissell ProHeat 12 Amp shampooer


Den Bissell ProHeat Deep Cleaner er et teppe sjampo maskin som varmer vann fra springen og rengjøring sjampo for å gi en maksimal mengde renseevne for gulv og tepper. Varmtvannsberederen skal varme opp vann fra springen en ekstra 25 grader over den opprinnelige vanntemperaturen (for ikke å overstige 190 grader) og har to strøm børster for å forbedre den generelle rengjøringsytelse. Trekk alltid ut ProHeat Deep Cleaner fra strømkilden før du utfører vedlikehold eller feilsøking.

Bruksanvisning

1 Velg riktig renhold setting for den type rengjøring du utfører for å sikre riktig ytelse fra Bissell og for å forhindre skader på vaskeflaten. Hvis du ikke er sikker på den riktige innstillingen, velger du en lysere innstilling ( "Light Clean" eller "Water Skylling") som en forholdsregel.

2 Fyll vannbeholderen med lunkent eller romtemperert vann fra springen. Må ikke koke eller varme vann, da dette kan skade Bissell renere. Sjekk alltid vanntanken for å sørge for at det er riktig fylt med vann før du bruker maskinen.

3 Bruk Bissell-brand shampoo bare. Bruk av andre rengjøringsmidler kan føre til renere å svikte og kan resultere i en annullert garanti. Sjekk renere tanken før hver bruk for å sikre at det er riktig fylt med sjampo.

4 Tøm og skyll vannbeholderen etter hver bruk for å hindre opphoping av smuss og rusk, noe som kan resultere i redusert rengjøringsytelse. Etter hver bruk, ta ut det røde filteret under den øvre delen av tanken, og skylle den. Sett den tilbake i maskinen før du legger tanken tilbake på enheten.

5 Bruk en Phillips skrutrekker for å åpne gulvmunnstykket etter bruk og skyll munnstykket ut med rent vann. Obstruksjon eller skitt kan forhindre skikkelig suging.

6 Kontroller alle vedlegg og slanger for hindringer eller rusk som kan forårsake sugeproblemer. Skyll rent med vann og sett fast på maskinen.

7 Fjern fibrer eller hår som er fanget på børstene med en saks, som fanget strenger kan redusere bevegelsen av børstene og resultere i redusert ytelse.

8 Slå alltid på "Heater Switch" etter å slå på hovedstrømmen til riktig varme opp vannet.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com