Slik holder japansk biller Away

October 2

Japansk biller er å planter hva pirhanas skal misforståtte kyr i elver, men dessverre for planter, historier om japansk biller er sanne. Når en japansk bille lander på en plante og finne smaken til sin smak, utgivelser det en kjemisk i luften som innkaller hver sulten japansk bille i området til å komme og bli med på festen. På mindre enn en dag, kan japansk biller rive ikke bare en enkelt plante, men en hel hage og området rundt. Heldigvis finnes det måter å holde japansk biller bort fra plen og hage områder. Du må imidlertid være flittig fordi når de kommer inn, de er veldig vanskelig å overbevise til å forlate.

Bruksanvisning

Slik holder japansk biller Away

1 Spray plantene dine med en blanding av vann og knust hvitløk. Bruk 2 ss knust hvitløk og 2 kopper vann for å lage en ekkel-tasting spray som japansk biller hat. La hvitløk og vann blandingen sitte i ca 24 timer før du bruker den. Spray plantene dine med denne spray hver par dager, være sikker på å bruke den på nytt etter at det regner. Sørg for å spraye både topper og bottoms av bladene eller biller vil bare krype under bladet og chow ned.

2 Behandle planter med et insekt spray laget av Castor olje og vann. Bruk 2 ss Castor olje og 2 kopper vann. Spray topper og bottoms av bladene akkurat som du ville gjort med hvitløk spray. Castor olje vil faktisk drepe den japanske Beetles, men du bør prøve hvitløk spray første fordi Castor olje også dreper nyttige bakterier som kan hjelpe plantene vokse.

3 Netto plantene dine når billene er spesielt tykk. Japansk biller tendens til å lande på toppen av en plante og jobbe seg ned, slik at de kan ofte bli avskrekket av netting som hindrer dem fra å ta det første velsmakende matbit.

4 Drown strays i såpevann. Hvis du har en japansk Beetle, oddsen er bra at du snart vil ha mange, mange flere. For å unngå dette, kan du gå inn i hagen din tidlig på morgenen mens billene er fortsatt svak med en bøtte med såpevann. Plukk strays av planter og drukne dem.

5 Prøv billefeller. Juryen er fortsatt ute på hvor effektiv japanske bille feller faktisk er. For å kunne bruke dem med noen grad av suksess, må du plassere dem vindretningen fra området som du prøver å beskytte å lokke biller vekk fra hagen din.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com