Spa & Hot Tub Vedlikehold

January 1

Spa & Hot Tub Vedlikehold


Badestamper og spas er flott for å slappe av, og de er bra for de med leddgikt. Men det varme vannet, hvis ikke riktig behandlet og renset kan avle skadelige bakterier og mikroorganismer. Alger, mugg og virus har blitt funnet å formere seg når kjemikaliene i badekar ikke holdes innenfor visse områder. Dette er alt lett håndteres ved å opprettholde karet regelmessig med riktige kjemikalier og rensemidler. Du kan kjøpe testsett og alle kjemikaliene du trenger på ditt lokale basseng og boblebad butikken.

Vann Endre og System Flush

Hver 60 til 90 dager, avhengig av bruk karet, tømme karet og fyll den med friskt vann. Først fjerne filteret og bruke et kjemisk avløp spylemiddel. Dette vil rense bakterier fra steder som ikke helt får rent med den ukentlige sjokkbehandling. Deretter drenere vannet. Mens karet er tomt, rengjør de innvendige overflatene med en ikke-skummende all-rensemiddel. Rengjør dekselet for karet, også. Rengjør filteret før du installerer eller erstatte den med en ny en, hvis filteret er et år eller mer gammel. Deretter fylle karet. Unn dekselet med en UV-beskyttende, inne og ute, for å holde solen fra falming det. Følg denne fremgangsmåten hver gang du endrer vannet.

Vannbehandling

Når karet er halvfull med friskt vann, tilsett en flekk og skala kontroller og eventuelle klaringsmidler som du vanligvis bruker i ditt spa. Deretter, når karet er helt full, teste vannet med teststrimler for pH, total alkalitet og kalsium hardhet. Sjekk den totale alkalitet først og justere. Det riktige antallet og justering vil avhenge av hva slags system du bruker for spa og vil fortelle deg på strimmel. Deretter test for pH og justere. Området du vil at pH er mellom 7,2 og 7,6. Hvis pH er høy, bruke en redusering, og hvis det er lav bruk en pH-verdi pluss kjemisk. Deretter teste kalsiumhardhet, bør det leses om 150ppm. Juster kalsiumhardhet, om nødvendig. La badekaret for å sirkulere for to eller tre timer før ny testing, for å sikre at det nye vannet er i balanse. Når vannet er i balanse, legge til en ikke-klor sjokk, i henhold til produsentens anvisninger. Kjør spa for tre til seks timer hver dag for å sørge for at alle kjemikalier komme gjennom hele systemet. Bland aldri kjemikalier, alltid legge dem en om gangen. Test vannet en gang i uken, og justere for å holde den i balanse.

sanitizer

Sett opp din sanitizer systemet. Det er tre hovedtyper av rensemiddel, og dine vil avhenge av personlige preferanser. De tre typene er: brom, Cleanwater blå og Nature2. Hvert system har sine egne retninger for bruk. Følg produsentens anvisninger for det systemet du velger.

Et annet vedlikeholdskomponenter som kommer godt med er det spa vakuum. Dette er en rask måte å komme seg ut blader og rusk som samler på bunnen av boblebadet. Få dem ut så snart som mulig vil holde spa renere og sunnere. Sette opp en tidsplan for vedlikehold å gjøre ukentlig, månedlig og sammen med vann endringen vil gjøre det enkelt å holde tritt med badestamp.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com