Hvordan Kompost Hair

November 4

Hvordan Kompost Hair


Kompostering hjemme er en enkel måte å redusere nivåene av verftet og husholdningsavfall som gjør den til din lokale deponi samt skape en næringsrik jord additiv. Når du legger til forskjellige ingredienser til kompost haug, de brytes ned i ulike kjemikalier. Legge hår, enten din egen eller fra et kjæledyr, til kompost haug skaper en nitrogen-rik kompost for hagen din. Vær tålmodig med kompost haug som det tar tid for økologiske ingredienser for å bryte ned i næringselementer.

Bruksanvisning

1 Del opp kompost ingredienser i mindre biter, om nødvendig. Kvister og grener bør overlates ikke lenger enn 3 til 4 inches lang. Andre elementer, for eksempel gress utklipp, blader og hår, er fine som de er.

2 Plasser en 2- til 3-tommers laget av kvister og greiner på det nederste laget av området du har valgt for kompost haug. Kvister og grener bidra til å gi luftstrømmen til resten av kompost.

3 Legg et lag av løv, gress og andre kompost ingredienser til kompost haug. Dette lag bør være minst 4 inches dyp.

4 Fukt komposthaug med en hageslange. Legg nok vann til at haugen er våt, men ikke altfor soggy. Gjør dette hver gang du legger til tørre ingrediensene til kompost haug slik at vannet kan bidra til å bryte ned organiske ingredienser.

5 Tilsett 2 til 3 inches av jord til kompost haug etter hvert lag av løv, kvister og andre ingredienser. Fortsett å legge lag av materialet til kompost haugen når toppen av beholderen eller når en høyde du foretrekker.

6 Legg håret sammen med andre kompost ingredienser når den blir tilgjengelig. Du kan kompostere kjæledyr eller menneskehår på samme måte.

7 Dekk komposthaug med en presenning for å bidra til å beholde fuktighet og hastighet nedbryting.

8 Bruk en høygaffel eller en skuffe til å snu kompost lag et par ganger i uken. Mens du slår dem, sørg for at de nyere lagene blandes grundig med lagene under dem.

Hint

  • Noen byer tilbyr gratis kompost binger til beboere. Kontakt din lokale rådhuset for å se om byen din er med i et slikt program.
  • Hvis du velger å lage din egen kompost bin stedet for å bruke en forhåndslagde bin, trenger du ikke å gjøre noe fancy. Du kan wire mesh i enten en sirkulær eller firkantet form. Beholderen bør være minst 30 inches bred i alle retninger for å gi din kompost nok plass. Du kan også bruke tre utklipp eller andre byggematerialer du har på hånden for å danne en beholder for kompost.
  • Ikke kompost kjøtt, meieriprodukter eller kjæledyr avfall annet enn hår. Ikke kompost ugress eller infiserte plantematerialer.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com