Carpenter Ants og plantevernmidler

November 21

Carpenter Ants og plantevernmidler


Carpenter maur er notorisk vanskelig å kontrollere. Agn fungerer sjelden fordi snekkerne er kresen eaters. Hvis du kan finne reiret, er behandling mulig, men å finne det er vanskelig fordi snekker maur lage satellitt kolonier unna hoved reir. Disse koloniene inneholde foraging arbeidere og larver, men ikke dronning. Så lenge dronningen er i live, vil kolonien gjenopprette. Å legge til vanskelighetsgrad, de fleste av de effektive plantevernmidler for snekker maur er kun tilgjengelig for fagfolk. Du kan effektivt kontrollere snekker maur i deres hjem, men hvis du er flittig og villig til å prøve flere forskjellige metoder.

insecticidal støv

Insecticidal støv er en av de mest effektive behandlinger mot stokkmaur fordi er direkte brukes til reir skjult bak vegger og under gulv. Effektive plantevernmidler tilgjengelig som støv inneholde dinatriumoktaborattetrahydrat, Pyrethrins, cyflutrin, deltametrin, permetrin eller borsyre. De kan også inneholde tørkemidler, slik som diatoméjord eller silikagel. Tørke dehydrere maur ved å ødelegge deres beskyttende ytre lag. Apicide er et produkt merket for bruk mot bier og veps i veggen hulrom som kan brukes på snekker maur, ifølge Clyde Ogg og andre utvidelses lærere ved Universitetet i Nebraska. Den inneholder carbaryl.

aerosolsprayer

Aerosol spray er bare effektiv hvis den anvendes direkte til reiret. Sprøyting enkelte maur har liten effekt på kolonien, og kan virke mot sin hensikt til andre kontrollmetoder, som lokkemat. Reir plassert utendørs eller som har vært utsatt under konstruksjon kan være gjennomvåt med aerosolsprayer. Sprayen skal inneholde karbaryl, diazinon, chlorpyrifos, bifenthrin, cyflutrin eller permetrin. Ikke spray insektmidler inn i veggen hulrom, fordi de kan sette flekker på veggen og forårsake elektriske problemer.

Perimeter Sprays

Perimeter spray er svært effektiv på å holde snekker maur ut av hjemmene siden de fleste reirene er utenfor. Ifølge University of California Integrated Pest Management Program, den beste perimeter spray for snekker maur inneholder fipronil, men bare en lisensiert applikator kan bruke den. Perimeter spray tilgjengelig for huseiere vanligvis inneholder pyretroid insektmidler som beta-cyfluthrin, bifenthrin, deltametrin, lambda-cyhalotrin eller permetrin. Disse kjemikaliene vil hjelpe, men er ikke så god.

baiting

Agn for stokkmaur bare hvis reiret ikke kan bli funnet. Carpenter maur er pirkete eaters og sjelden spiser nok av forgiftet åte for å drepe hele kolonien. De spiser sjelden solid agn, men skal beite på noen flytende eller gel agn hvis de er sukkerbasert. Insecticidal agn som fungerer best mot stokkmaur er Avermectin B1, fipronil, hydramethylnon eller natriumtetraboratdekahydrat.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com