Hvordan rengjøre skifer fliser i en dusj

March 25

Slate, som alle naturstein, krever spesiell omsorg for å sikre at dets naturlige utseende og holdbarhet er vedvarende. Rengjøring skifer bør bare gjøres med pH-balansert rengjøringsmidler spesielt utviklet for stein. Mange tradisjonelle bad rengjøringsmidler er for sure som skal brukes på naturstein og kan svekke finish av fliser og føre til chipping og sprengning. Stone rengjørings- og desinfeksjonsmidler som er pH balansert kan finnes på de fleste jernvare og fliser forsyne butikkene.

Bruksanvisning

1 La dusjen for å tørke før rengjøring.

2 Bland renere, i henhold til produsentens instruksjoner. Den leveres i konsentrert form.

3 Påfør stein renere å svampen. Hvis renere kommer i sprayform, spray rengjøringsmiddelet på svampen.

4 Test renere på et lite område i dusjen. La den tørke i 15 minutter og kontroller at støvsugeren ikke forårsaker noen skade eller misfarging på overflaten av skifer.

5 Hvis den testede område kommer gjennom tilfredsstillende, gjelder stein renere rikelig til svampen eller grundig fukte overflaten med steinen renere.

6 Tørk av skifer, i små flekker, i en 45-graders vinkel. Begynn på toppen av dusjen og jobb deg nedover.

7. La stein renere å tørke før du bruker dusjen igjen.

Hint

  • Slate og alle naturlige steiner som brukes i dusj skal være forseglet med en gjennomtrengende sealer etter umiddelbart etter installasjon og hvert år etter det. Selfangere hindre flekker og andre løsmasser fra siver inn i porøse steiner, for eksempel skifer. Riktig tetting skifer vil gjøre rengjøringen mye enklere.
  • Bruk aldri en wire eller skrubbe børste på skifer. Slate er blant de svakeste av alle steiner som brukes for bruk i private hjem kan ripete eller chipped av slike verktøy.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com