Er det normalt for Rør å lekke litt når du installerer en ny pipe?

July 7

Er det normalt for Rør å lekke litt når du installerer en ny pipe?


Når du har installert nye rør i huset ditt, bør du alltid kjøre vann gjennom rørene og se nøye etter eventuelle lekkasjer. Hvis du ser lekker bør du ikke ignorere dem siden nye rørforbindelser ikke skal lekke. Den lekker kan føre til alvorlige skader på huset ditt, spesielt hvis frekvensen av lekkasjen øker over tid.

Vannskade

Lekker avløpsrør ser kanskje ikke veldig skadelig for noen, men den konstante drypp akkumuleres over tid, noe som resulterer i store vannskader til vasken kabinett, gulvet, undergulvet og selv i rommet under. Vann lekker fra rørene kan også føre til mugg i huset ditt, noe som vil ytterligere svekkes noe mold vokser ukontrollert. Du kan ikke se det lekker vann i dager, uker eller måneder, noe som betyr en god del skade har blitt gjort uten din viten.

Innstramming Tilkoblinger

Lekkasje rørforbindelser må trolig bli strammet. Hvis du bruker plastrør, stramme rørforbindelser for hånd først, før du bruker en rørtang. Trekk plast rørforbindelser med en åttendedel av en sving på en gang når du bruker rørtang. Med metallrør, må du stramme forbindelser med en rørtang, stoppe når du føler motstand. Over-innstramming tilkoblingene kan også føre til lekkasjer.

Rørlegger er Tape og Joint Compound

Hvis du kobler rør og ikke bruke rørlegger er tape eller sparkelmasse på rørets tråder, rør-tilkoblinger er mye mer sannsynlig å lekke. Rørlegger er tape brytes rundt et rør er tråder, på å skape en vanntett forsegling mellom de to rørene. Sparkelmasse også sel rørforbindelser ved å lukke opp eventuelle luftspalter mellom rørene, som vil tillate vann å lekke ut. Noen rørlegger bruk rørlegger rens tape og sparkelmasse på hvert rør tilkobling de installerer, redusere risikoen for lekkasjer enda mer.

Crooked Rør

Ingen av rørene du installerer bør sitte skjevt. De gjengede forbindelser mellom rørene ikke tetter helt når rørene sitte skjevt, som fører til vannlekkasjer. Noen ganger innstramming rørforbindelser vil ta seg av rør justeringsproblemer. Hvis du installerer et rør, og legger merke til det er skjevt, fjerne røret og klippe av den delen som er for lang for den tilgjengelige plassen. Måle og kutte rør slik at de passer ordentlig i gitt plass kan være tidkrevende, men det sparer hodepine av å reparere vannskader senere.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com