Slik reparerer Rørlegger Ventiler

July 17

Slik reparerer Rørlegger Ventiler


En rørlegger ventil, også kjent som en avstengningsventil eller cut-off ventil, brukes til å slå av vanntilførselen til bestemte deler av en rørlegger system. Mange huseiere har ventiler for hver vask, badekar og toalett i sine hjem for å gjøre rørleggerarbeid reparasjoner enklere. Over tid, kan ventilene begynner å lekke eller ikke lenger tette linjen som forutsatt. Før du bytter ventil, prøve å reparere den. Hvis den ikke kan repareres, kan du erstatte ventilen i bare noen få minutter.

Bruksanvisning

1 Trekk til pakkmutteren. Denne mutter er bak håndtaket av stengeventilen. Bruk et par av groove felles tang for å stramme mutteren. Dekker endene av tangen med maskeringstape for å unngå skade. Drei mutteren med klokken en åttendedel av en sving. Inspiser linje for lekkasjer.

2 Demonter avløp ventil. Skru av vanntilførselen til hele huset. Slå på vasken eller skylle toalettet for å fjerne vannet som ligger igjen i linjene. Skru av håndtaket på ventilen med en skrutrekker. Fjern emballasje men med et par av fjær-forbindelse tang. Dekk endene av tang med maskeringstape for å unngå skade på mutteren. Fjern den gjengede ventilspindelen.

3 Rengjør skiver. Fjern neopren skiver og bruk en tørr klut til å rengjøre dem. Bøy og bøy skivene.

4 Monter avløp ventil. Plasser den gjengede ventilsystem og skivene tilbake på plass. Bruk en skrutrekker til å feste håndtaket.

5 Kontroller linjen. Snu vannforsyning igjen og sjekke ventilen for lekkasjer. Hvis ventilen fortsetter å lekke, må du erstatte avløp ventil.

6 Slå av hovedvanntilførselen og slå på vasken eller skylle toalettet for å fjerne vannet som er igjen i linjene. Skru pakkmutteren og fjerne hele ventilen. Plasser en ny ventil på linjen og trekk pakkmutteren med et par av groove felles tang. Dekk endene med maskeringstape. Snu vannforsyning igjen og inspisere for lekkasjer.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com