Slik feilsøker Frigidaire vindu ACs

June 3

Frigidaire vindusmontert klimaanlegg tilbyr en enkel å rengjøre filter, fjernkontroll, en rekke kule innstillinger, multi-speed fan og redusert energiforbruk. Enhetene blir solgt på nettet, så vel som i noen hjemme detaljhandel eller oppvarming og kjøling forsyne butikkene og selges med en begrenset garanti. Selv om denne garantien kan være nødvendig i visse tilfeller av service eller reparasjon, kan mindre alvorlige problemer ofte løses gjennom feilsøkingen av hus.

Bruksanvisning

1 Trykk på strømledningen på Frigidaire klimaanlegget ordentlig inn i en stikkontakt hvis klimaanlegget ikke fungerer. Skift ut eller tilbakestille sikringen og kontroller at hovedkontrollen er slått på.

2 Still termostaten temperaturen minst 10 grader under romtemperatur hvis luften ikke føles kaldt nok. Legg merke til at enheten ikke fungerer godt hvis romtemperaturen er under 60 grader Fahrenheit. Kontroller temperaturen sensing element, som er plassert bak luftfilteret, og rette elementet bort fra kondensatoren.

3 Koble strøm til klimaanlegget hvis enheten ikke er kjøling eller bruker godt. Skyv håndtaket på forsiden av apparatet til "Vent Lukket" og trekke åpne frontpanelet. Hold filteret i sentrum og trekke opp og ut for å fjerne. Vask med varmt såpevann og skyll godt. Rist ut overflødig vann og la filteret lufttørke før du setter den tilbake i klimaanlegget. Tappene på filter skal være på den øverste delen av filteret, vendt utover.

4 Tin klimaanlegget hvis isen utvikler på kondensatoren, noe som kan skje hvis enheten brukes når romtemperaturen er under 60 grader Fahrenheit. Slå enheten til "fan" og sette håndklær under enheten. Når isen har tint, setter temperaturkontrollen til en varmere innstilling.

5 Still viftehastigheten til en høyere innstilling hvis klimaanlegget slås på og av raskt og utetemperaturen er spesielt høy.

6 Skift ut batteriene i fjernkontrollen hvis fjernkontrollen ikke aktivere eller kontrollere klimaanlegget. Still "-" slutten av hvert batteri i slutten av batterirommet merket "-" og trykk på hvert batteri ordentlig inn i kammeret. Lukk batterirommet.

Hint

  • Kontakt Frigidaire om hjelp på 800-944-9044.

© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com