Hvordan bli kvitt edderkopp midd og bladlus

July 24

Hvordan bli kvitt edderkopp midd og bladlus


Spider midd og bladlus er insekter som suger saft fra anlegget blader og kan gjøre noen alvorlige skader. Begge insekter rase raskt og kan spre seg fra anlegg til anlegg for å hjemsøke en hel hage. Ta noen skritt for å kvitte seg med begge varianter av skadedyr og holde hagen din sunn.

Bruksanvisning

1 Diagnose plantene. Spider midd bygge små web-lignende strukturer, slik at plantene ser ut som de er dekket av spindelvev. Bladlus er liten grønn eller hvit insekter som er synlige for det blotte øye. Bladene på en plante angrepet av bladlus kan se visnet eller full av hull.

2. Spray alle infiserte planter med vann fra en slange. Spider midd og bladlus vil bli slått av plantene og vil ha problemer med å finne veien tilbake. Uten næring fra planter, vil de snart dø.

3 beskjære bort noen infested områder av anlegget for å løfte ut bugs. Begge edderkopp midd og bladlus bygge kolonier der de bor og heve deres unge. Sjekk undersiden av bladene, hvor insektene har en tendens til å leve, og sviske av eventuelle blader som er infisert.

4 Kjøp gunstige insekter som marihøner og lacewing møll på et hjem og hage butikk og slipp dem inn i hagen din. Disse insektene spiser larver av edderkopp midd og bladlus, og vil raskt forstyrre liv og reproduksjon sykluser av skadedyr som er å skade plantene dine.

5 Spray området med neem olje. Neem olje er en helt naturlig olje som dreper bladlus og edderkopp midd, men ikke skade dine fordelaktige insekter. Det er ikke giftig, og vil ikke føre til noen skade på miljøet eller andre dyr.

Hint

  • Sjekk alltid planter for bladlus og edderkopp midd før du tar dem inn i hagen din. De fleste infeksjoner starte fordi insekter er brakt inn på nye anlegg.
  • Plantevernmidler kan drepe fordelaktige insekter.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com