Hvordan fylle Chips i granitt

May 26

Hvordan fylle Chips i granitt


Granitt fungerer godt i både kjøkken og bad, takket være sin urokkelig natur. Steinen materialet tåler de fleste uhell men kan chip på anledningen. Kanskje du droppet et glass eller panne. Kanskje du svinges for fort og baksiden av barkrakken careened inn i kanten av disken. Uansett hva årsaken er, kan de fleste overflater chips bli løst uten å kalle på en pro.

Bruksanvisning

1 Rengjør chipped området ved hjelp av aceton på en ren fille. Tillat området tørke.

2 Farge i hulrommet med en matchende permanent markør hvis skyggen av chipped området ikke blande seg med det omkringliggende overflaten. Chips i blekere granitt topper har en tendens til å blande bedre enn chips i mørkere granitt, så bare bruke en markør hvis nødvendig.

3 Påfør et tynt lag med cyanoacrylate lim (for eksempel Super Glue eller Krazy lim) i hulrommet. Bruk flytende formel for horisontale chips og gel formel for chips på kanten. Tillate belegget å tørke og herde fullstendig.

4 Påfør et lag av cyanoacrylate lim, igjen slik at det å kurere helt. Gjenta dette trinnet til hulrommet er helt i flukt med disken. Litt overfylling hulrommet er akseptabelt. For best resultat, la den endelige lag av limet tørke i 24 timer.

5 Fjern overskudd av tørkede lim med et barberblad, og holder bladet vinkelrett på overflaten. Sakte skrape overflødig litt om gangen, feiende barberhøvel og tilbake, inntil sprukket område er selv med resten av telleren. Alltid holde bladet i en 90-graders vinkel. Ikke skrape av for mye på en gang, eller du må starte liming prosessen på nytt.

6 polsk området med ekstra fin stålull (# 000) hvis ønskelig.

Hint

  • Hvis du søler cyanoakrylatlim, bare rydde det opp med aceton eller såpevann.
  • I motsetning til chips, dype sprekker er ofte umulig å reparere. Erstatning kan kreves. Ta kontakt med trykkeri for service.

© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com