Hvordan bygge en kuppel for en oljebrønn Cap

May 29

Hvordan bygge en kuppel for en oljebrønn Cap


Når det kommer til å dekke en oljebrønn, ved hjelp av et buet lokk dekker ikke bare beskytter det indre av brønnen, men det bidrar til å beskytte det ytre av brønnen og selve dekselet. En flat overflate på en oljebrønn cap tillater gjenstander å hvile på toppen, noe som skaper en unødvendig vekt på toppen av hetten som kan føre til at det å bøye i midten, og gapet rundt kantene. Sette en kuppel dekselet over lokket tvinger objekter som potensielt ville bygge opp på overflaten, for eksempel snø, for å gli av sidene.

Bruksanvisning

1 Hell sementblanding i en 5-gallon bøtte. Bland vann i henhold til pakken instruksjoner, og rør godt med en spade. Du ønsker å fylle bøtta helt med blanding; imidlertid hende at du må gjenta helle og røre en gang eller to for å fylle bøtte og blande sement og vann på riktig måte.

2 Plasser gummisøppelbøtta lokket på et flatt underlag, med innsiden vendt oppover. Dette lokk må plasseres på en sikker og stabil sted hvor den kan forbli tørr.

3 Scoop sement inn i gummisøppelbøtta lokket med spade. Fyll lokket helt med sement og glatt det over med en sementsparkel. Arbeid sparkelen i en side-til-side retning, samt opp og ned, for å fjerne eventuelle luftbobler. Tillate sement for å stille i to timer før du fortsetter.

4 Sett oljebrønnhetten inn på toppen av sementblandingen. Sørg for at du tillater to timer å passere etter fylling lokket med sement slik at oljen godt cap ikke synker gjennom sementen. Trykker lokket på sementen å overholde riktig. Tillate sementen å tørke i 24 til 48 timer, i henhold til pakken.

5 Vri lokket over og hvile produktet på et flatt underlag, hviler på oljebrønnen cap basen kanten. Skjær søpla kan lokket fra kant til kant, og igjen i motsatt retning fra kant til kant, for å skille lokket inn i fire seksjoner. Peel hver seksjon fra midten av lokket for å fjerne gummi fra sementen.

6 Plasser hvelvet oljebrønnen hetten over oljebrønnen åpningen. Du trenger en til to venner eller en løftemaskin for å plassere hvelvet oljebrønn cap, som det vil være tung.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com