Om Driven Point Wells

July 6

Driven punkt brønner tilby en løsning for de som søker en vannforsyning i bygningsmiljøer med et høyt nivå av sand på eller nær bakkenivå. Ofte kalt "Sand Point" brønner, de brukes hovedsakelig i Wisconsin, hvor store områder er dårlig egnet for vanlige dype brønner. Også drevet punkt brønner er en relativt enkel mulighet for å samle vann fra områder med høyt grunnvann.

Identifikasjon

Funksjonelt, drevet punkt brønner består av aa galvanisert stålrør tippet på bunnen med herdet stål "point" for kjøring i bakken. Umiddelbart over punktet, serverer en rustfritt stål skjerm som filter for innkommende grunnvann. Den primære (spiss og skjermet) rør er drevet ned i jorden, enten for hånd eller mekanisk. Suksessive rør blir tilsatt i løpet av ca. 3 fots lengder inntil den ønskede dybde er nådd. Avhengig av den tilsiktede anvendelse brønnene, er en av et antall pumper deretter festet til den delen av røret som strekker seg fra bakken.

Størrelse

Riktig rør og pumpe dimensjonering er viktig når de vurderer drevet punkt brønner. Selv om disse brønnene kan være effektive mellom 20 og 100 fot, kan tilstrekkelige liter per minutt og effektivitet bare nås med nøye planlegging. For eksempel kan en drevet punkt vel som vil skaffe nødvendig dybde på 25 fot brukes et rør med en 1? Tommers diameter og en moderat drevet pumpe. I motsetning til dette vil et vannbord under 25 fot krever 2 inches av diameter og en mer kraftig pumpe for å trekke tilstrekkelig vann ved en brukbar hastighet. En rekke tilbehør, for eksempel høytrykksseptiktanker, kan legges for å øke strømmen fra pumpen, men riktig planlegging går langt i å gi en kvalitet kilde til vann.

betraktninger

I motsetning til konvensjonelle dype brønner, drevet punkt brønner er mer utsatt for forurensninger. Tatt i betraktning den relativt grunne dybde hvor disse brønnene operere, en rekke skadelige biprodukter er egnet til å gjengi godt ubrukelig. Plen behandlinger, plantevernmidler, septik felt og en rekke andre farer diktere riktig plassering av brønnen. Plasseringen av brønnene må være godt planlagt for å unngå forurensninger. For å unngå avrenning fra regn eller flom, skal bare plasseres brønnene på det høyeste punktet av eiendommen. Strenge retningslinjer også diktere avstand fra områder med potensiell fare, for eksempel septik felt og elvesletter. Selv plassere kravene kan virke stiv, sikrer grundig planlegging en kvalitet og langvarig vannforsyning.

Erstatning

Standarder for utskifting av punkt drevet brønner er klare og konsise. De må byttes helt og på et nytt sted når de ikke lenger er funksjonelle. Ved riktig planlegging og installasjon, bør korrosjon av filtreringsskjermen være den eneste bestemmende faktor når man skal erstatte brønnene. må fylles ut eksisterende brønner med en standard blanding av betong og vann, deretter forlatt.

Plassering og Supply

Før oppmåling eiendommen for det høyeste, evaluere potensielt forurensede områder, og bestemme omtrentlig vannbord dybde, bør en byggmester eller hjemme eieren bestemme om vannforsyning behovene i prosjektet. På grunn av den grunne dybden og minimal diameter av rør, er drevet punkt brønner ikke rustet til å levere store populasjoner med vann. Enkeltpersoner som ønsker en rimelig og holdbar løsning på sine private bolig eller forretningsmessige behov kan være lurt i å utforske dette alternativet videre.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com