Hvordan bli kvitt edderkopp midd med tre Ashes

August 6

Bruk tre aske å drepe edderkopp midd på roser, blomster og andre planter. Denne væsken tre aske er ufarlig for planter, men dødelig for edderkopp midd. Pass på å ikke bruke aske rundt planter som klarer seg best i sur jord som rhododendron, asalea, kalmia, heier og lyng, magnolia, liljer, poteter og blåbær siden de allerede er syrlig og de tre aske kan muligens gi jorda for mye syre .

Bruksanvisning

1 Bruk en skuffe til å fylle en bøtte med en spade eller to av tre aske fra en vedovn eller bål. Gjør dette ute fordi det vil være rotete. Asken må bli brent tre aske, som er en god kilde til kalium. Ikke bruk aske fra malt eller impregnert trevirke.

2 Legg noen løk skrell eller løk til bøtte og rør blandingen sammen hvis du ønsker en ekstra ingrediens for å gjøre dette te enda mer potent og fungere bedre å drepe edderkoppen midd.

3 Fyll bøtte med vann ved å helle den over tre aske. La dette sitte i et par dager. Du gjør en te som kommer til å bli kvitt edderkoppen midd som skader dine vakre roser og planter. Denne blandingen vil også avskrekke snegler.

4 Tapp vannet ut av de tre aske inn i en annen bøtte etter de tre dager har gått. Dette vannet er nå en tre aske te. Hell den rundt rosene, blomster og planter, og sørg for å tømme det over sine blader, også.

5 Gjenta påføringen etter hvert regn, men aldri bruke mer enn en gang i måneden for å planter, roser og andre blomster.


© 2020 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com