Hvordan Kill Grass & Weeds på pukk Innkjørsel

May 4

Hvordan Kill Grass & Weeds på pukk Innkjørsel


Killing gress og ugress kan bli en dyr ork hvis du bruker butikk-kjøpte luke killer for å fullføre denne oppgaven. Men du kan drepe gress og ugress på en pukk innkjørsel med noen billig hjemmelagde løsninger. Kokende vann, eddik og salt er bare noen av ingrediensene du kan bruke til å kvitte pukk innkjørsel av uønsket plantevekst.

Bruksanvisning

1 Kok opp en kjele med vann og bruke den som et ugress drapsmann hvis du bare har en liten mengde av gress og ugress som du ønsker å drepe i din pukk innkjørsel. Hell kokende vann over gress og ugress. Det varme vannet vil drepe røttene av disse plantene. Gjenta denne prosessen en gang hver dag frem alt av gress og ugress har dødd.

2 Hell eddik i en sprayflaske og bruke den som et ugress drapsmann hvis du har en større mengde gress og ugress i oppkjørselen din. Spray eddik på gress og ugress; eddik vil føre til plantene for å tørke ut og dø. Gjenta denne prosessen en gang om dagen til alle gress og ugress i pukk innkjørsel har dødd.

3 Bruk salt som et ugress drapsmann hvis du ønsker å drepe gress og ugress i pukk innkjørsel og hindre dem fra å komme tilbake. Spre salt over gress og ugress Saltet vil drepe disse plantene ved å hindre dem fra å absorbere vann. Saltet forblir i jorden og hindre plantene fra å vokse tilbake til den fortynner.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com