Hva er galt med gule blader på en hortensia?

May 3

Hva er galt med gule blader på en hortensia?


Hydrangea (Hydrangea spp.) Er en variert gruppe av busker og vinstokker dyrkes for sine store klynger av blomster i nyanser av blått, rosa, rød eller hvit. De løvfellende planter har en rask vekst og trives i en fruktbar, godt drenert jord. En soppinfeksjon fører hortensia løvverk å starte gulning.

Identifikasjon

Hortensia er utsatt for eik rot sopp sykdom kjent som Armillaria rot råtne. Den sykdomsfremkallende sopp Armillaria mellea infiserer anlegget gjennom røttene. Soppen vedvarer i jord i lengre perioder av gangen.

Skader

Armillaria sopp skader plantens cambial vev som er ansvarlige for å gjennomføre vann og næringsstoffer. Dette fører til død av større røtter og nedre stammen området. Tidlige synlige symptomer på sykdommen inkluderer forkrøplet løvverk vekst sammen med gulning, bruning og blad slipp. Grener dø starter fra toppen og hele anlegget er langsomt drept. Klynger av sopp blir ofte sett på anlegget basen.

Ledelse

Prøv å bruke resistente varianter for å minimere sjansene for smitte og holde plantene i god helse med tilstrekkelig gjødsling og vanning. Ved utarbeidelsen av planting området, fjerne alle gamle røtter fra jorda. The University of California Extension anbefaler luft tørking jord før planting.


© 2021 urbancellarsmd.com | Kontakt oss: webmaster# urbancellarsmd.com